FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Andrei Ivan: "FCSB va pierde titlul anul acesta. Eu nu voi regreta niciodată că nu m-am dus acolo"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 22:02

Andrei Ivan a părăsit-o pe CS U Craiova în luna iulie a anului trecut, dar rămâne în continuare fanul declarat al oltenilor. Atacantul lui Krasnodar a vorbit despre șansele fostei sale echipe la titlu.

"Antrenorul Devis Mangia face o treabă foarte bună acolo, la Craiova şi sper să ia titlul. Au şanse mari să ia campionatul, dar le mai trebuie doi-trei jucători. Dacă o să ia titlul, o să mă duc la premiere să iau o medalie", a spus Ivan, potrivit TV Telekom Sport.

Ivan a comentat și posibilitatea transferului lui Alexandru Băluță la FCSB, dar exclude varianta ca fostul său coleg să ajungă la roș-albaștri. 

"Băluţă nu o să se ducă niciodată la FCSB, e cu sufletul la Craiova. Eu nu voi regreta niciodată că nu m-am dus la FCSB", a mai spus Ivan. 

După 22 de etape, CS U Craiova se află pe locul 3 în Liga 1, cu 43 de puncte. Oltenii sunt la patru puncte de FCSB și la șase lungimi de liderul CFR Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  05 Ianuarie 2018, 18:14

treci pe gimnastica sau circ tumbe Becali tear plati de fiecare tumba dar an rusia

mountytoma
mountytoma  •  05 Ianuarie 2018, 16:28

mah ivane, crezi ca e cineva la Steaua care regreta ca nu te-ai dus acolo? eu am auzit ca aia de la Barcelona isi dau cu ceva in coaste de ciuda ca te-au ratat! erai urmatorul lor transfer de 200 milioane de euro :-) mai bine ti-ai vedea de treaba ta, ca ai ajuns deja rebut desi inca nu stii sa iti gasesti casa fara GPS la noua echipa! nu ti-e rusine, chiar deloc?

112542922815813
Valy Ciocea  •  05 Ianuarie 2018, 14:09
Postat de dakesis pe 05 Ianuarie 2018, 11:26

profesionistii astia imesn de la ziarul de doi lei l-au sunat, chipurile sa ii ureze la multi ani, apoi au inceput sa il iscodeasca cu intrebari despre maretul campionat si superbissima echipa ImBecala. Omul a raspuns cum ar fi raspuns oricine, fara rautati. Insa marii ziaristi au rastalmacit vorbele si l-au facut sa sune ca un psihopat. Deh, imediat trebuie taxat ca si-a permis sa nu intre in tur.ma.

un ratat care sa zica ms ca inca nu la trimes rusii de tot acasa ,auzi nene laurmrit barcelona doi ani ,chir si-au cumparat un apartament in craiova sa-l urmareasca mai bn .

Vezi toate comentariile (34)
Comentează