FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

VIDEO Acționarii lui Dinamo, promisiuni pentru fani: „Suntem mici, dar o să creștem mari”

Andrei Nicolescu, acționar Red&White, consideră că Dinamo nu a arătat rău în Derby de România și s-a declarat mulțumit de evoluția echipei pregătite de Ovidiu Burcă în repriza secundă. +23   FOTO
Andrei Nicolescu, acționar Red&White, consideră că Dinamo nu a arătat rău în Derby de România și s-a declarat mulțumit de evoluția echipei pregătite de Ovidiu Burcă în repriza secundă.

Articol de , - Publicat duminica, 23 iulie 2023 06:38 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 08:51

Andrei Nicolescu, acționar Red&White, consideră că Dinamo nu a arătat rău în Derby de România și s-a declarat mulțumit de evoluția echipei pregătite de Ovidiu Burcă în repriza secundă. FCSB a învins Dinamo, sâmbătă, seară pe Arcul de Triumf, scor 2-1, după ce la pauză a fost 2-0.

Cum a arătat Derby de România pe „Arcul de Triumf” » Reporterul GSP a analizat fiecare jucător: Un MVP, câteva confirmări și multe dezamăgiri
FCSB - Dinamo
Cum a arătat Derby de România pe „Arcul de Triumf” » Reporterul GSP a analizat fiecare jucător: Un MVP, câteva confirmări și multe dezamăgiri

Andrei Nicolescu, după FCSB - Dinamo

După meci, oficialul dinamovist le-a promis fanilor că alb-roșii vor arăta mult mai bine în următoarele meciuri.

„A fost un meci destul de greu. În prima repriză n-am arătat prea bine. Suntem mici, dar o să creștem mari. Cred că tratăm cu prea mult respect adversarii. O să creștem. 

E o diferență la momentul acesta, dar o să creștem. O să vedeți în retur. S-a vorbit că o să fie iureș, nu cred că ați văzut un iureș pe teren.

Important e să jucăm meciurile și să ne obișnuim cu intensitatea din Liga 1. Sunt convins că peste câteva meciuri o să arătăm cu totul și cu totul altfel. 

Poate a venit prea devreme acest meci. Repriza a doua a fost mai bună”, a declarat Andrei Nicolescu.

„Tribune prea mici pentru un asemenea derby”

Acționarul așteaptă mai mult în plan ofensiv de la jucătorii lui Ovidiu Burcă: „Sunt puțin nemulțumit de cum am arătat la finalizare. Și sunt nemulțumit că nu asta e diferența reală, cea care s-a văzut în prima repriză. Putem mult mai mult”.

Andrei Nicolescu este de părere că Derby de România ar fi meritat să se dispute pe un stadion mai mare: 

Tribunele au fost prea mici pentru un asemenea derby. Un alt stadion ar fi oferit un spectacol mai frumos. Pe teren, mi s-a părut că ne-am ridicat, cel puțin în repriza a doua, la nivelul la care suntem capabili în acest moment.

+19 FOTO

VIDEO. Golul marcat de Dinamo în Derby de România

Citește și alte articole despre Derby de România:

FCSB a avut nevoie de 5 minute de vis ca să o „capseze” pe Dinamo! „Câinii” au sperat pe final

Burcă și-a scos pălăria în fața rivalilor de la FCSB: „Cea mai bună echipă, fotbalul e mai ușor cu astfel de jucători! Un singur reproș am la acest meci”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
popescu222
popescu222  •  23 Iulie 2023, 15:08

„Sunt puțin nemulțumit de cum am arătat la finalizare". Pai ca sa arati bine la finalizare, prima conditie e sa ajungi in situatii de finalizare. Eu inca nu stiu daca Abdallah e un jucator bun, pentru ca in cea mai mare parte din meci noi dam intre fundasi si la portar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează