FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anghelache anunță ce se va întîmpla la Dinamo: ”Va urma un alt schimb de loturi în iarnă”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 20:24

Fostul președinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, spune că vor urma schimbări mari în lotul roș-albilor în mercato de iarnă.

"În februarie 2013, cînd am venit la Dinamo, analiza mea n-a fost de genul "hai că e bine!", ci, alături de domnul Negoiță, am vrut să readucem clubul unde-i e locul.

Deși situația financiară era dezastruoasă, salariile erau cum erau. Am adus jucători ieftini, dar hai să vedem cum sînt ăștia de acum! Problema tineretului la Dinamo era ca-n opera lui Caragiale, exista, dar lipsea cu desăvîrșire.

Am avut o colaborare bună cu Cristi Bobar, știam că-i place fotbalul, că este profesionist, dacă a renunțat la un post în Comitetul Executiv ca să vină la Dinamo înseamnă că a vrut să schimbe ceva în bine în viață.

În octombrie 2014, s-a adus o altă conducere, s-a întîmplat ce s-a întîmplat și uite unde am ajuns! Va urma un alt schimb de loturi, al treilea, în iarnă. Vom vedea cîți pleacă și cîți vin. Eu nu știu nume. Mircea Rednic are contract un an.

Îl cunosc pe "Puriul", cum îi spuneți voi, am lucrat cu el la Dinamo, înainte, apoi la Rapid. În ciuda a ceea ce se spune despre el, a acaparat cel mai mult de la Mircea Lucescu", a comentat Anghelache pentru sport.ro.

"O partidă bine aleasă, Italia - România, una de căutări, una atractivă. Am înțeles că federația italiană a plătit și 270.000 de euro pentru această deplasare, iar italienii n-au prea multe precedente de acest gen. În meciurile dintre noi și ei s-a respectat ecuația lui Gauss, adică 5 victorii, 5 remize și 5 înfrîngeri"

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
zecs93
zecs93  •  16 Noiembrie 2015, 22:47

Un bagator de seama si mosuletu asta moscovit, tataiee ai de hranit porumbeii *** parc, lasa tu harneala asta proasta, iti e dor de un lingusit *** *** lui negoita !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează