FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 2-0

Antrenorii de la CFR și FC Voluntari au explicat unde s-a făcut diferența în meciul direct, 2-0

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 20:44

CFR Cluj a învins pe teren propriu FC Voluntari, scor 2-0, în etapa a patra din Liga 1. Francisc Dican, tehnicianul ardelenilor, spune că și-a făcut temele înaintea acestui joc și i-a analizat foarte bine pe ilfoveni.

"Această victorie ne dă moral pentru viitor. Vrem să luăm fiecare joc în parte și să facem treabă bună. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru această victorie. Știam că ne va aștepta un joc dificil. Ne-am creat multe ocazii de a înscrie, dar cred că acest rezultat e echitabil", a spus Dican la Dolcesport.

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul celor de la Voluntari, consideră că scorul nu reflectă realitatea din teren: "E dureroasă această înfrîngere, mai ales că a venit pe un fond de joc foarte bun al echipei. E nedrept scorul. Sînt mulțumit pentru cele 3 puncte pe care le-am adunat. Ne-am creat ocazii, dar n-am știut să profităm de ele. Asta a făcut diferența. Ei au marcat și noi nu. Eu le dau șanse jucătorilor să joace și să se remarce în echipă. Am vorbit cu Daniel Pancu, dar încă nu vă spun cînd va debuta. Vreau să-i țin pe adversari în joc de glezne să nu știe cînd va intra Pancu.

Vasile Maftei, fostul jucător al CFR-ului și actualul fotbalist al celor de la Voluntari, a fost fluierat pe parcursul jocului, însă recunoaște că nu a luat în seamă acest lucru: "Cred că am făcut un joc bun azi. Prima repriză a fost foarte bună, dar experiența și-a spus cuvîntul. Au uitat ce am făcut în trecut. Deocamdată ei au luat trei puncte, noi nimic. Nu mă interesează ce se strigă din tribune".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
880477125327980
Campean Eujen  •  01 August 2015, 09:02

da joaca,dar nu au nici osansa sa ramana in L1,cat despre -maftei-ar fi bine sa plece capu si sa taca,a produs mari pagube pentru CFR,a uitat ca a caştigat bani frumoşi aici şi a stat mai mult accidentat....

qwerty007
qwerty007  •  31 Iulie 2015, 21:53

" Asta a făcut diferența. Ei au marcat și noi nu." Pai chiar zice bine Vintila!!!.:)) Oricum Voluntari joaca mai bine decat ma asteptam.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează