FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Anunț-bombă făcut de Gigi Becali! "Mi s-a propus să preiau Dinamo și CFR! A fost Paszkany la mine, la palat!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 22:18

Gigi Becali a declarat în această seară că în ultimele 6 luni a primit două propuneri extrem de interesante. Una de a prelua marea rivală Dinamo, iar alta, să cumpere clubul CFR Cluj, rivala FCSB-ului din lupta pentru titlu. 

"Mi s-a propus și mie Dinamo, înainte. Dar nu pot face așa ceva. Prima dată mi-a fost propus CFR, a fost Paszkany la mine. Mi-a zis că sunt campion sigur cu două echipe. Mi s-a propus Dinamo. Dar nu fac ceva neregulamentar și nici moral și nici legal.

Trebuia să o fac prin intermediari. Nu poți să faci o chestie de genul ăsta. Cât mai trăiesc, ce nu este legal, nu mai fac. Acum vreo 6 luni mi-a fost propus CFR-ul și acum vreo două luni Dinamo. Dacă nu au oamenii bani ce să facă. Dacă vrei Dinamo te duci, dai 2 milioane către Badea și iei clubul. Negoiță vrea să scape, dar nu poate.

Am făcut eu cu Buzăul, negociasem cu antrenorul salariul, eu dădeam salariul lunar. Și am mai făcut și pușcărie. Pe mine m-a costat 3 milioane să-mi dau în cap singur. Ștefan Stoica vorbise cu Andone, care era la CFR Cluj. Am dat 3 milioane să-i fac aliat CFR-ului", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (141)
mosvasile
mosvasile  •  07 Februarie 2018, 12:16

Hai sa mintim,ca nu au baietii astia de la DIGI SPORT 1,cu ce sa-si faca emisiunea!Cine "i-a propus" lui sa preia echipele ale?Maica Tereza?Sau mai curand, Anamaria?

138672209828437
Gelu Oanca  •  07 Februarie 2018, 10:52

Oare *** crede ce viseaza,nu vede ca a devenit bufonul fotbalului Romanesc.Mascariciul daca o zi nu apare la tv sau in ziare este in stare sa se spanzure, ciobanul albanez si el se crede Roman.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hehehehe
hehehehe  •  07 Februarie 2018, 10:33

Ahh, credeam ca-i preia pe Lazio..

Vezi toate comentariile (141)
Comentează