FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - VIITORUL

Anunț CONTROVERSAT: CS U Craiova bagă rezervele cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 13:50

Președintele gazdelor, Marcel Popescu, a anunțat că Gigi Mulțescu va odihni mai mult fotbaliști în vederea partidei din Cupa României cu FC Voluntari. (0-1 în tur)

  • CS U Craiova o întâlnește pe Viitorul duminică, de la ora 20:30, într-un meci foarte important pentru lupta la titlu în Liga 1;
  • Partida se va disputa la Pitești, în direct la TV Digi Sport, Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.Ro;
  • Viitorul are nevoie neapărat de victorie, în condițiile în care este la egalitate de puncte cu FCSB, dar are avantajul meciurilor directe față de roș-albaștri.

"Nu ne interesează cine va câștiga campionatul, ci ca semnele de întrebare asupra corectitudinii moralității și asupra valorii Craiovei să nu existe.

Plus că titlul trebuie câștigat pe teren, în mod corect, iar viitoarea campioană, oricare ar fi ea, să nu fie beneficiara unei greșeli majore de arbitraj”, a spus Popescu conform TV Digi Sport.

...surprize în garnitura de start: ”Avem tot lotul valid pentru duminică, dar ne gândim și la meciul de pe data de 18 mai, când vom disputa returul cu FC Voluntari, din semifinalele Cupei României, în Ștefan cel Mare, partidă în care nu vor putea juca nici Bancu, nici Briceag, ambii suspendați.

Așa că avem două meciuri până atunci, cu Viitorul și cu Steaua, în care trebuie să găsim soluții, deci vor fi schimbări. Plus că nici Băluță nu poate juca duminică, fiind accidentat”.

...miza pe tineri: "Dar, cum așa din cauza problemelor de lot pe care le-am avut în timpul sezonului, l-ați descoperit pe Screciu, așa și acum pot apărea alți fotbaliști de calitate. Cu CFR a jucat și Bârzan, dar mai avem și alții. Cu CFR Cluj, meci în care am evoluat foarte bine, am treminat cu doi jucători de 17 ani pe teren.

Probabil că la meciul cu Viitorul vom avea jucători la fel de tineri ca Hagi, așa că vom vedea dacă Academia Craiovei este la fel de valoroasă ca a lui Gică. Însă, orice speculație care se va face pe această temă e total nefondată".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  05 Mai 2017, 22:01
Postat de Viorel Chirca pe 05 Mai 2017, 19:17

A sarit gsp ul ca ars ca vezi doamne e dezavantajata fcsb....ha ha ha sunt dinamovist dar sper sa ia viitorul campionatul

maramite tii cu o echipa, da' vrei sa ia ala campionatul? ce ipocrit

1198766430181192
Abigail Laslas  •  05 Mai 2017, 21:59
Postat de danut1971 pe 05 Mai 2017, 21:20

ce va asteptati de la craiova blat dupa ce le-a dat meciul fcsb-ului acum le da meciul viiblatului marelui rege numai sa nu ia dinamo titlul! rusineeeee craiova blat dar dumnezeu nu doarme si nu le vor iesi jocurile lor murdare

doar n=ai vrea sa le dea titlul la miau-miau. Ce, vi s-or gatat arbitrii de va plangeti?

danut1971
danut1971  •  05 Mai 2017, 21:20

ce va asteptati de la craiova blat dupa ce le-a dat meciul fcsb-ului acum le da meciul viiblatului marelui rege numai sa nu ia dinamo titlul! rusineeeee craiova blat dar dumnezeu nu doarme si nu le vor iesi jocurile lor murdare

Vezi toate comentariile (42)
Comentează