FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Anunț de ULTIMĂ ORĂ a lui Gigi Becali! Nu renunță la Budescu și Enache + detalii despre transferul lui Gebhart

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 16:47

Gigi Becali a recunoscut că nu a închis încă transferurile din această iarnă. Patronul Stelei nu renunță la Budescu și Enache și speră să rezolve pînă la urmă mutările celor doi. 

"Nu voi renunța niciodată la Budescu. Eu m-am luptat mult pentru el și cînd rezolvasem totul, a crescut pretențiile la 25.000 de euro pe lună. Pentru Enache aș face sacrificii mari să-l aduc la Steaua", a zis Gigi Becali la televiziunea sportro. 

...despre Gebhart: ""Eu nu-l cunosc pe băiatul ăsta. Le-am zis lui Argăseală și lui Reghecampf să facă ce vor, s-au înțeles ei. Mi-au spus în mare datele contractului și sumele și asta a fost.

Mi-a explicat și Reghecampf că e gratis, că nu vrea nici un ban. Și tot Reghe mi-a mai zis că au discutat în România. Mi-a zis că a avut niște probleme, dar e jucător de senzație.

Reghecampf nu e omul care să exagereze la fotbal, să știți", a zis Becali la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  25 Ianuarie 2016, 07:14

Budescu nu e bine primit la *** caci nu are cazier. Ca sa intri in sleahta *** de la fcsb trebuie sa ai cazier, sa fi facut puscarie, *** , esti direct capitan de echipa :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

yo..
yo..  •  24 Ianuarie 2016, 19:28
Postat de luciann pe 24 Ianuarie 2016, 19:18

Ma intrebam de unde ai mai aterizat si tu!

Vad ca ai rang de general! Te ridici la nivelul idolului tau-El Ciobandante -el e general la ***, tu esti pe gsp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baba_yaga
baba_yaga  •  24 Ianuarie 2016, 19:22
Postat de yo.. pe 24 Ianuarie 2016, 19:10

ALEX BIBIRICA -primul fcsb-ist- sac de box pentru M.M dupa ce iese din inchisoare. Te-ai facut fanule cu un abonament pe viata la T1 din TRIVALE..atata timp cat e manager M.M.

Din 2012 încoace, Bibirică I. Alexandru a fost și sac de box pentru examinatorii de la "Bac"! L-au făcut ăia groggy!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează