FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunț făcut de Vasile Miriuță! Gestul pe care a fost la un pas să-l facă: "Doar fiul meu știe! O spun în premieră"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 22:43

Vasile Miruță a dezvăluit că ar fi plecat de la Dinamo și dacă ar fi reușit să califice echipa în play-off. Fostul antrenor din Ștefan cel Mare trimite săgeți către conducerea clubului și explică modul în care s-a despărțit de Dinamo. 

"N-a fost uşor, acum mă simt mai bine. Au trecut 10 zile, viaţa merg înainte. Un mare eşec, a fost vina mea. Sunt om, greşesc şi eu şi îmi asum. La un club nu numai antrenorul şi staff-ul sunt răspunzători.

E şi un management sportiv... Trebuie să ne asumăm cu toţii. Îmi asum partea mea de vină, pe plan sportiv. Atât. A fost o despărţire amiabilă. Am primit un telefon de la Bălănescu după meciul cu Astra, mi-a zis să mă prezint la club.

Am strâns mâna, am semnat rezilierea şi asta a fost. O spun în premieră, dacă eu calificam pe Dinamo în play-off plecam. Eram hotărât dinainte. Plecam oricum, o ştia doar Marco, fiul meu. Cu el am vorbit", a spus Vasile Miriuţă la Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Martie 2018, 15:05

VRAJELI MARI

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  13 Martie 2018, 12:41

Miriuta nu este decat un alt panglicar in fotbal...

craz1est
craz1est  •  13 Martie 2018, 02:01

Ai vrut sa fii un fel de Sumudica mai Vasile, stim ! Postul de antrenor bufon era vacant si ai zis sa-l ocupi tu...,doar ca Sumudica era un bufon cu carte. Noi ti-am recomanda sa-l suni pe nea Mircea Radulescu si sa mergi la el ,sa mai i-ei cateva cursuri de antrenor...,n-ar strica. Roaga-l sa iti mai predea odata capitolul : " Schimbarile din timpul meciului " si " Ce fac cand echipa mea are 2-0 !?"

Vezi toate comentariile (8)
Comentează