FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ovidiu Burcă și planul pe 3 ani pentru Dinamo: „Clubul ăsta poate ajunge să valoreze 50 de milioane de euro!”

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 22:00

Ovidiu Burcă (43 de ani) a explicat în emisiunea lui Ioanițoaia, „Prietenii lui Ovidiu”, ce trebuie să facă echipa în următorii trei ani, până va avea un stadion de top, și transmite un mesaj clar pentru viitorii oameni de afaceri care ar vrea să investească la Dinamo.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Dinamo e în Liga 1, dar stadionul e de județeană!
- Faptul că noi am luat-o înaintea stadionului așa trebuie să fie! Până să vină stadionul e un termen realist ca să ne stabilizăm în toate departamentele clubului. În acești trei ani clubul trebuie să ajungă la un alt nivel! Noul stadion îi va da o anvergură extraordinară clubului.

- Așa susține toată lumea. Asta s-a întâmplat și la Rapid.
- În cinci ani, clubul ăsta poate valora 50 de milioane de euro! E o oportunitate extraordinară pentru oamenii de afaceri! Acest club poate deveni un model real de business, iar stadionul este esențial și o să-ți dea o altă anvergură. Cum puteai să începi din Liga 3 pe stadion de cel mai înalt nivel? Noi în trei ani putem consolida clubul și ideea de a rămâne în prima ligă.

- Și cu tine "principal".
- Aș fi extrem de fericit să fiu antrenorul lui Dinamo și peste trei ani pentru că la Rapid n-am avut șansa să văd stadionul din postura de oficial.

- Dinamo, momentan, e în insolvență...
- Clubul trebuie să se așeze din punct de vedere financiar pentru că acel plan de reorganizare încă nu a trecut. Toată lumea așteaptă să se limpezească apele, apoi sperăm să avem sprijin de la cei care vor veni lângă noi.

- Adică acționari, plus oameni care să se ocupe de fiecare departament.
- Exact! Un club de talia lui Dinamo are nevoie în spatele echipei de un staff serios! La Dinamo a fost un heirup extraordinar, dar lucrurile nu pot continua așa la nesfârșit. Ai nevoie de organizare, structură, planificare.

- Tu la Rapid ai început, practic, cariera de antrenor.
- Și le mulțumesc că mi-au dat șansa să încep de la juniorii echipei, așa cum mi-a spus-o și Florin Marin, să o iau de jos. Sper să am șansa și privilegiul să fiu antrenorul lui Dinamo și peste trei ani, deși este extrem de dificil.

- Apoi, următorul pas e echipa națională?
- Nu cred, pentru că acolo e o altă poziție, nu de antrenor. Acolo trebuie să ai o capacitate de a realiza și trebuie să ajungi cu un bagaj de cunoștință extraordinar. Elementul esențial este experiența pentru a fi un selecționer bun. Îmi doresc la un moment dat, dar spre finalul carierei.

Citește și:

Netflix ar da lovitura la Plumbuita, în Călărași » „Stricau terenul când treceau cu morții! O luau pe gazon ca să scurteze drumul până la cimitir”
REPORTAJ LIGA 5
Netflix ar da lovitura la Plumbuita, în Călărași » „Stricau terenul când treceau cu morții! O luau pe gazon ca să scurteze drumul până la cimitir”
Șase formații au depus cerere pentru închirierea stadionului „Arcul de Triumf”, din București » 3 sunt din Superliga
STADION
Șase formații au depus cerere pentru închirierea stadionului „Arcul de Triumf”, din București » 3 sunt din Superliga

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
Eu2306
Eu2306  •  16 Iunie 2023, 00:34

In 3 ani o sa valoreze 50 milioane datorii:)) Deja au vreo 10 ,deci nu mai e mult pana acolo Sper ca in 3 ani sa se desfinteze astfel de cluburi cu datorii si tepe peste tot

rocky3
rocky3  •  16 Iunie 2023, 00:01
Postat de 1Q2W3E4R5T6Y pe 15 Iunie 2023, 20:12

poate valora 50 de milioane,cu conditia sa nu caa din nou.Mai ales ca cei veniti pe post de investitori nu au scos un leu din buzunar ..si timpul trece !!

N-a plătit Florică pentru licență?

1Q2W3E4R5T6Y
1Q2W3E4R5T6Y  •  15 Iunie 2023, 20:12

poate valora 50 de milioane,cu conditia sa nu caa din nou.Mai ales ca cei veniti pe post de investitori nu au scos un leu din buzunar ..si timpul trece !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează