FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț oficial » Are drum liber spre FCSB!

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 19:30

SCM Pitești a anunțat astăzi în mod oficial încheierea colaborării cu Nicolae Dică, tehnicianul care a antrenat echipa argeșeană timp de doi ani. 

"SCM Piteşti a ajuns în cursul zilei de astăzi la un acord cu antrenorul Nicolae Dică pentru rezilierea contractului pe care acesta îl avea cu echipa noastră.

Clubul nostru îi mulţumeşte lui Nicolae Dică pentru munca şi eforturile depuse în ultimul an şi jumătate în care a reuşit promovarea în liga secundă. SCM Piteşti îi urează acestuia şi staff-ului său mult succes în viitorul proiect!", se arată în comunicatul emis de gruparea piteșteană pe facebook. 

Dică s-a înțeles deja cu Gigi Becali, urmând să o pregătească pe FCSB din sezonul viitor.

Nicolae Dică a antrenat-o pe SCM Pitești între 2015 și 2017, reușind să ajute echipa piteșteană să promoveze în liga secundă la finalul acestui sezon. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  30 Mai 2017, 21:30

Bafta multa Dica si sa fi sanatos . FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI 28 , restul e vrajeala , *** ,, *** ", *** stieee...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează