FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Anunț surprinzător făcut de Gigi Becali » A vorbit despre FC Voluntari: "Dragomir nu mai este la echipă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 13:39

Gigi Becali declara luni că ar fi dispus să investească la FC Voluntari, dar acum spune că a glumit și anunță că Dumitru Dragomir, președintele de onoare al ilfovenilor, nu mai este la club.

"Dacă voi pleca de la Steaua, la revedere! Viața publică te duce în iad. Eu să investesc la FC Voluntari și Mitică Dragomir să râmână și să conducă pe banii mei? Păi, Dragomir nici nu mai este la echipă. Am glumit cu investiția la FC Voluntari.", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

"Aici vreau să investesc din vară! O să îi las Steaua lui Boroi, eu voi lua campionatul cu Voluntari și voi juca în Champions League" 
Gigi Becali, acum două zile

Dumitru Dragomir, numit ca președinte de onoare al celor de la FC Voluntari la începutul anului, l-a acuzat pe Becali că a contribuit la demiterea lui Ionel Ganea.

 "Gigi Becali a influențat demiterea lui Ganea. Vă spun precis asta! Rudele lui Gigi sunt în jurul echipei, iar cuvântul lui are mare influență. Ganea a vorbit urât de el la un moment dat și Gigi Becali nu l-a uitat. A fost la discuții și când eu intorsesem situația, Gigi a zis: «dați-l afară»"
Dumitru Dragomir

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
blatistu49
blatistu49  •  28 Aprilie 2016, 00:17

DNAAaarestati pe banditul de albanez locul lui e Jilavaaaa

para.para
para.para  •  27 Aprilie 2016, 21:01
Postat de gizeh pe 27 Aprilie 2016, 15:15

...dați cu pietre în becali ... de parcă negoiță nu e același aluat.

Pai becali si fcsb vand ziarul, nu negoita. Becali face trafic, iar sustinatorii fcsb care sunt publicul tinta, mai tin ziarul asta in viata.

104772133226352
Petre Radulescu  •  27 Aprilie 2016, 16:12
Postat de ottobraun pe 27 Aprilie 2016, 15:05

la puscarieeee ciobaneee!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează