FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț surpriză al lui Nicolae Dică! Ce se întâmplă cu Alibec și Golofca + avertisment înainte de meciul cu Poli » Absență importantă după deplasarea de la Beer Sheva

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 13:24

Nicolae Dică a susținut azi conferința de presă pentru meciul cu ACS Poli de mâine, ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

A discutat despre adversarul de mâine, despre situația lui Denis Alibec și a dat detalii despre accidentarea lui Romario Benzar

"Au fost meciuri de campionat la care concentrarea n-a fost așa bună, nu ne mai permitem asta. Nu mai avem voie să facem pași greșiți. Pregăim meciurile la fel, atât în Europa cât și în campionat. E adevărat că în campionat un pas greșit poate fi îndreptat, în cupele europene e altfel.

E clar că atmosfera din Europa e alta, dar trebuie să fim profesioniști, să ne concentrăm la fiecare joc. Vor fi jucători care mâine vor evolua, deși în acest campionat au evoluat mai puțin.

Timișoara e o echipă care în acest moment nu trece printr-un moment foarte bun. A început bine, dar acum nu au un moment fericit. Are în lot jucători buni, mai ales de la mijlocul terenului în sus, unde sunt fotbaliști care pot da lovitura printr-o execuție spectaculoasă", a zis Nicolae Dică

...despre Alibec și Golofca: "Ideea patronului de a-l readuce pe Denis la echipă este normală. Își dorește să producă bani atâta timp cât investește. Veți vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Cu siguranță el va primi o a doua șansă. E căpitanul echipei, e normal să se întâmple asta. Totul depinde doar de el.

Golofca se antrenează cu echipa, e în lot pentru jocul de mâine cu ACS Poli. Și el va avea șansa să joace și să demonstreze că jocurile mai slabe au fost doar o întâmplare. Denis se antrenează separat. Voi mai avea o discuție zilele următoare", a zis Nicolae Dică la conferința de presă. 

...despre dorința lui Miriuță de a face un schimb Budescu - Nemec: "Nu vrea Budi să meargă acolo". 

...despre accidentarea lui Benzar de la meciul cu Beer Sheva: "Pe Benzar nu-l vom putea folosi o lună probabil". 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
mvradulescu
mvradulescu  •  22 Octombrie 2017, 10:26
Postat de valeri_gazaev100 pe 21 Octombrie 2017, 14:35

Cineva sa-l informeze si pe dica ca fc fcsb nu e steaua !

Ca să fiu în ton cu numele pe care-l afișezi, îți spun numai expresia preferată a lui Ivan Turbincă : Пашли на турбинкa чиoрты ! S-auzim de bine și să nu ma bați câmpii !!!

corectu
corectu  •  21 Octombrie 2017, 17:48

Comentarii de oameni frustrati.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  21 Octombrie 2017, 17:31

ba ***, ori esti prost opri esti prost...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează