FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Aproape un antrenor mare”

Articol de - Publicat joi, 05 iunie 2008 00:00

Iorgos Mazias, ziarist grec la Sportday, spune despre Peseiro că are două probleme: pierde vestiarul şi clachează pe finalul sezonului.

Panathinaikos e ultima echi­pă antrenată de Pe­seiro. Atenienii au ter­minat sezonul pe locul 3, la 4 puncte de Olympiakos, dar au prins Liga Campionilor după play-off.

Grecul Iorgos Mazias, ziarist la Sportday, i-a făcut o scurtă caracterizare noului tehnician al Rapidului: “Cînd a venit aici a spus că va juca ofensiv şi că preferă să cîştige cu 4-0 decît cu 1-0, însă majoritatea victoriilor lui Pana­thi­naikos au fost la limită. Prin­ci­pala sa problemă este că ratează o­biec­tivele în ul­ti­mul moment. A început foarte bine campionatul, fiind lider pînă în ulti­mele cinci etape. Apoi a cla­cat! Şi nu a fost prima oară, la fel a făcut şi la Sporting”.

Jurnalistul spune că a mai identificat o problemă a lui Peseiro: “Deşi el este un tip sociabil şi mereu pus pe şotii, nu cred că este capabil să se impună în faţa jucătorilor cu autoritate. A avut un conflict cu Ezequiel Gon­zalez şi de atunci s-a rupt tot. Jucătorii nu l-au mai respectat. A pierdut vestiarul”.

Umilit de Olympiakos

Ziaristul grec de la Sportday îşi aminteşte de o partidă din Cupa Greciei, cînd formaţia pregătită de Peseiro a pierdut cu 4-0 în faţa lui Olympiakos: “A fost un meci extraordinar, cei de la Panathinaikos au atacat în valuri, însă au fost prinşi pe contraatac. A doua zi, toată presa din Grecia l-a poreclit pe antrenor Jose Pesera. În limba greacă «pesera» înseamnă «patru»”.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează