FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - OŢELUL 0-1

Arădenii acuză arbitrajul: „Golănie!”

Articol de GSP - Publicat luni, 10 martie 2008 00:00

Aradul îl pe atacă arbitrul prahovean Drăgănescu şi anunţă schimbări în echipă, antrenorul Barbu fiind la un pas de demitere

"Bătrîna Doamnă" a încasat-o de 8 martie, acasă, dintr-un penalty pe care arădenii îl contestă vehement. În minutul 42, Mihuţ a pus mîna pe Daniel Stan, iar vîrful gălăţean a căzut, arbitrul Mugurel Drăgănescu din Breaza indicînd fără ezitări lovitură de la 11 metri pentru oaspeţi.

"A fost o golănie! Un penalty din ăsta se dă o dată la 1.000 de meciuri. Nu sînt aşa convins că a fost infracţiune, nici că s-a produs în careu. La cum se aluneca pe ploaia aceea, cred că faza a pornit din afară", a reacţionat ieri preşedintele Aradului, Nicolae Bara, convins că se urmăreşte îngroparea "Bătrînei Doamne".

Bara nu l-a iertat nici pe antrenorul Marin Barbu, căruia, în această iarnă, i-a pus la dispoziţie doi jucători de la liderul CFR, Amoreirinha şi Oliveira, şi doi ex-stelişti, Opriţa şi Zaharia: "Orice variantă e posibilă! Dacă nu baţi acasă, ba, mai mult, pierzi de două ori consecutiv, e foarte grav".

Ocazie imensă pentru UTA (12), Florin Dan ratează (37) , Oţelul deschide scorul prin Jula (43), Bălţoi trimite mingea în bară (62) , UTA înscrie, dar golul a fost anulat (72).

"Îmi pare rău de UTA şi mă bucur pentru norocul nostru! Aradul a atacat, ne-a dominat, dar am scăpat de gol"
Petre Grigoraş

"Am avut mare noroc că-n poartă l-am avut pe Kolev. De fericire, l-am şi pupat după meci"
Emil Jula

Greşeală pe margine
UTA nu acuză doar faza penalty-ului. În repriza secundă, atacantul Bălţoi a sprintat spre poartă dintre doi fundaşi gălăţeni, rămînînd singur cu Kolev, dar tuşierul Ghinguleac a ridicat fanionul. Imaginile TV au indicat că arbitrul a greşit, Bălţoi aflîndu-se în poziţie regulamentară. Edson a avut pe final un gol anulat, dar, de data aceasta, semnalizarea aceluiaşi Ghinguleac a fost corectă.

Dumitrescu, Panduru sau Bergodi
Antrenorul Marin Barbu a declarat că nu ţine cu dinţii de scaun. "Aşa e cînd pierzi. Eşti considerat vinovat de toată lumea. Dacă mi se cere, plec. Ne strîngem mîinile şi gata. Îmi reproşez totul: că sînt antrenor, că antrenez la această echipă. Eu am pregătit bine, tactic, partida. Dar cînd Bălţoi dă din 4 metri în portar, ce să fac? Ăsta e norocul meu!", a declarat Barbu. Dacă "Magiun" va fi demis, în locul său ar putea fi adus Ilie Dumitrescu (liber), Basarab Panduru (director tehnic la Progresul) ori Cristiano Bergodi (liber).


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
 •  11 Martie 2008, 14:10

dar hotiganul vostru cum a procedat la galati? pai e frumos? hotii striga "hotii!!". ciocu mic si pregatiti-va de matineu.

 •  11 Martie 2008, 01:04

cu viteza luminii spre b fraierilor.meritati cu prisosinta.veniti la timisoara sa va ardem oligofrenilor.forza viola 4 ever

 •  10 Martie 2008, 12:53

E clar k vrei sa ajungem in B, k va pishati pe voi sa nu o luati iara,de la noi. si la propriu si la figurat. oricum sunteti penibili, voi, cu unflatul vostru si cu tot orasul. PIERITZI!!!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează