FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Aradul e cu Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

UTA a întors armele şi vrea să pună piedică prietenilor de la CFR.

UTA se scufundă, dar mai încearcă o lovitură: să o încurce pe CFR în cursa cu Steaua pentru titlu.

“Sîntem prieteni cu cei de la CFR, putea fi un meci agreabil, fără presiune, între o echipă campioană la ora meciului şi una scăpată de griji. Dar datele problemei s-au schimbat. Vom fi ob ligaţi să-i batem. Vă spun şi scorul: 1-0 pen­tru UTA”, a declarat preşe­dintele “Bătrînei Doamne”, Nicolae Bara. “Mai putem spera dacă batem tot pînă la final, inclusiv pe CFR”, a adăugat patronul din Arad.

Schimbarea de macaz a ară­denilor a intervenit după ce Gigi Becali a sugerat că le va oferi o primă colosală jucătorilor Aradului dacă vor obţine chiar şi o remiză împotriva clujenilor. “Eu mă bazez pe echipa mea, dar, surpriză!, şi pe UTA”, a susţinut Becali.

500.000 de euro din Ghencea?
Prima de aproape o jumătate de milion de euro pe care o aruncă în joc patronul Stelei a spulberat colaborarea şi apropierea dintre UTA şi CFR. În iarnă, aflată în pericol de neprogramare, UTA a fost păsuită de ardeleni de plata unei datorii de 180.000 de euro pentru Roszel şi Florin Dan.
Mai mult, CFR a împrumutat la Arad trei jucători, toţi folosiţi cu regu­la­ri­ta­te de UTA: Radu Mărgi­nean, Daniel Amo­rei­rinha şi Pedro Oliveira. Pentru fap­tul că i-au cedat gratuit, cu condiţia ca UTA să le plătească salariile, clujenii au avut o singură pretenţie: cei trei să nu joace în meciul direct.

Ajutor de la secundul lui Lăcătuş?
Cu CFR Cluj, pe banca arădenilor nu va mai sta Gabi Stan, care şi-a dat demisia după înfrîngerea de la Iaşi. Locul său va fi luat de Roland Nagy. Acesta este nimeni altul decît fostul colaborator al lui Marius Lăcătuş pe perioada cît “Fiara” a antrenat la Arad.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
 •  17 Aprilie 2008, 01:39

Ce prostii! Ca si in toata tara, sunt cativa stelisti pe la noi, dar nici vorba sa fie Aradul cu Steaua. Asa magarii numai voi puteti sa le scrieti. HAIDE UTA! HAIDE CFR Cluj!

 •  17 Aprilie 2008, 01:03

daca are un pic de demnitate U.T.A. impreuna cu D-l BARA ar fi normal ,logic si moral sa nu creeze probleme C.F.R. (ardelenilor) dupa ce ne-au ajutat cu ce au putut. niciodata mitici nu vor fi bine-veniti in ardeal ! forta U.T.A. forta CLUJUL ! HAI ARDEALUL !!!!!!!

 •  17 Aprilie 2008, 00:22

M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbec

Vezi toate comentariile (65)
Comentează