FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Cea mai absurdă decizie! Arbitrul care a făcut praf meciul FC Botoșani - Dinamo poate fi recompensat de CCA!

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2016 10:05

Lucian Rusandu a fost în centrul atenției la meciul FC Botoșani - Dinamo, 2-1, după ce a acordat un penalty pentru echipa lui Leo Grozavu și nu a eliminat doi jucători de la formația alb-roșie.

Centralul de 35 ar putea primi la finalul anului o veste bună. Acesta poate fi numit de la 1 ianurie arbitru FIFA de către conducerea CCA.

Ultimele etape au bulversat şi conducerea CCA în privinţa numelor care să fie promovate pe lista FIFA. Începând cu 1 ianuarie 2017, Balaj şi Tudor pierd ecusonul internaţional pe motiv de vârstă, ambii având 45 de ani, iar CCA trebuie să aleagă doi înlocuitori.

Cum au greşit grav inclusiv unii dintre candidaţii pentru un loc pe această listă, Vassaras încă nu ştie exact numele ambelor arbitri pe care va miza. Unul e bătut în cuie: Horaţiu Feşnic, 26 de ani, care va fi sigur arbitru FIFA de anul următor. Pentru celălalt loc se bat încă mai mulţi. Printre ei: Găman, Bârsan, Rusandu.

Rusandu a debutat în 2011 în Liga 1, la un meci Gaz Metan - FCM Tg. Mureș 0-0, și a strâns 68 de meciuri. În acest sezon, în 5 meciuri a dictat 5 penalty-uri și a dat două cartonașe roșii.

 

3
a fost nota primită de Rusandu din partea Gazetei Sporturilor

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (12)
geo.b.
geo.b.  •  04 Octombrie 2016, 16:15

Este normal,din moment ce a executat ce li s-a cerut,adica sa incurce contracandidatele,care au indrazneala sa aspire la titlul ciobanului.Voi tot puneti in balanta ca intr-o parte a dat un 11m,gratuit si in celalta parte nu a dat doi jucatori afara.Interesul nu a fost sa dea neaparat jucatori afara,interesul a fost sa se piarda puncte.Nimeni nu garanta acest scor,daca doar elimina jucatori,dar acel 11 m a ramas pe tabela.Dar ca sa nu se considere ca a tras cu o echipa,Botosani,a inchis ochii la acele eliminari,ca sa spuna lumea ca a gresit in ambele directii.Numai ca doar intr-o directie a ramas pe tabela.Cea ce a si fost scopul final.Cine vrea sa vada adevarul vede,cine nu orbecaie.

triarius
triarius  •  04 Octombrie 2016, 12:16

E simplu, oricine face sluj primeste ceva in schimb. Gaman, Barsan, Rusandu...te bufneste rasul la asemenea aliniere de incompetenta. Mai lipsea carpa de Petrescu si fiul lui tata, Avram...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Octombrie 2016, 12:25

pai cand iti faci cu brio tema de acasa nu esti recompensat ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează