FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Aricii

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

Transferul lui Cristian Scutaru a căzut pentru că Dinamo i-a oferit doar 27.000 de dolari, aproape jumătate din suma pe care o cîştigă la Poli II

Luni, Dinamo şi Poli Timişoara bătuseră palma pentru trecerea lui Cristian Scutaru în Ştefan cel Mare. Dinamo trebuia să ofere 300.000 de dolari, plus coproprietate, dar, aproape de miezul nopţii, toată afacerea a căzut. De ce?

Principalul motiv este salariul pe care ar fi urmat să-l cîştige fotbalistul la Dinamo. "Cîinii" i-au oferit fundaşului de 20 de ani un contract de numai 27.000 de dolari, în condiţiile în care el încasează 50.000 de dolari la Poli II Timişoara! Internaţionalul de tineret nici nu a vrut să audă de o asemenea sumă. "Cu ce mă încălzeşte că vin la Dinamo, dacă am stomacul gol?", s-ar fi confesat jucătorul apropiaţilor.

Tratativele pentru Scutaru s-au sistat imediat, iar trecerea lui George Blay pe Bega a căzut şi ea, Borcea nemaidorind să continue negocierile cu Poli, chiar dacă ghanezul se înţelesese cu bănăţenii pe 2 ani şi jumătate şi un salariu de 120.000 de euro pe sezon.

Bătaie pe Pekarici
Roş-albii trag de fundaşul sîrb al Vojvodinei Novi Sad, Nino Pekarici (1,90 metri). Reprezentanţii Vojvodinei le-au transmis "cîinilor" că trebuie să scoată din buzunar 400.000 de euro pentru serviciile stoperului de 25 de ani, iar lui Pekarici să-i ofere un contract de 200.000 de euro. Impedimentul în calea tranzacţiei îl reprezintă o echipă din Rusia, care este dispusă să îi ofere sîrbului un contract mult mai consistent. Azi, "cîinii" se vor deplasa în Serbia pentru a rezolva transferul lui Pekarici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează