FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Armata cere UEFA s-o retrogradeze pe Steaua!

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 00:00

Juristul Ministerului Apărării nu se lasă. Talpan a anunțat pe prosport.ro că se va adresa federației europene și celei mondiale:

"Nu pricep de ce FRF nu a răspuns în șapte luni solicitării pe care am adresat-o. Nu ne-a explicat de ce FCSB SA a participat la extragerea UEFA pentru Champions League cu numele Steaua și folosind marca SCA Steaua București înregistrată la OSIM. Voi solicita UEFA și FIFA să dispună măsurile care se cuvin. Nu înțeleg cum FRF și comisiile, în special cea de licențiere, au permis unui club nou înființat, precum FC SB SA, să joace în prima ligă, în mod complet ilegal! FC SB SA a ales același nume precum CSA Steaua pentru a beneficia în mod nejustificat de renumele acesteia".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (42)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  05 Februarie 2016, 14:08

Talpan eu stiu de ce nu intelegi ! esti prea prost sa intelegi !!! FCSB nu e echipa nou infiintata !!! este echipa Steaua care se numeste FCSB in momentul asta! DOMNNUL TALPAN FACE ABUZ IN SERVICIU SI ADUCE PREJUDICII STATULUI ROMAN !!! CA CETATEAN ROMAN ROG AUTORITATILE COMPETENTE SA SE AUTOSESIZEZE IN PRIVINTA COMPLEXULUI GHENCEA CARE IN MOMENTU DE FATA NU PRODUCE NIMIC LA DORINTA DOMNULUI TALPAN !!!!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Februarie 2016, 13:04
Postat de conasu_boeru pe 05 Februarie 2016, 12:58

Simbol national e si Rapid si U Craiova si toti sportivii si echipele care au reprezentat aceasta tara ! Aici e vorba de respectarea unor decizii ale organismelor statului , intelegi sau nu ? Becali trebuie sa isi schimbe numele echipei pentru ca stratagema cu nume apropiat ca sa poti fi confundat cu fosta Steaua si sa beneficiezi de nume, palmares, sigla si toate celelalte ,.... s-a daramat !

du te si culca te cu rapidu tau ,cu echipa ta de nulitati,stiu ca esti dinamovist,dar mai stiu ca esti si prost ! STEAUA ESTE ,A FOST SI VA RAMANE UN SIMBOL NATIONAL,RESTU E CANCAN,VRAJELI PT PROSTI CA TINE 1

legendavisinie
legendavisinie  •  05 Februarie 2016, 09:57

Ce caută clona fcsb în prima ligă ?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează