FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Armata vrea să dea cea mai dură lovitură! Cere FRF și LPF retrogradarea echipei FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2015 18:17

Șeful departamentului juridic al celor de la CSA Steaua, Florin Talpan, atacă încă o dată formația patronată de Gigi Becali și le cere celor de la FRF și LPF să excludă actuala echipă, FCSB, din prima ligă, pe motiv că aceasta n-ar fi continuatoarea FC Steaua București. 

"CSA vrea să o oblige pe Steaua să își schimbe numele la Registrul Comerțului, la FRF și LPF. Cerem ca noua denumire să nu mai cuprindă numele Steaua, Steaua București sau similare. Cei de la club folosesc în activitățile comerciale marca și numele, ceea ce încalcă drepturile deținute de CSA.

FRF și LPF au refuzat să pună în aplicare decizia din decembrie și am fost nevoiți să luăm această măsură acum. Cele două nu trebuiau să permită ca noua echipă, FCSB, să evolueze direct în prima ligă ca și continuatoare a FC Steaua București. Au ignorat hotărîrea Înaltei Curți. Am tot așteptat, nu știu de ce se tolerează în continuare. Hotărîrea e definitivă și irevocabilă.

Palmaresul nu a fost cedat niciodată celor de la FCSB. Palmaresul face parte exclusiv din patrimoniul CSA, conform legii. Noi am tot așteptat, am notficat FRF și LPF să dispună măsurile care trebuie luate în mod normal. N-au vrut să le pună în aplicare. E foarte grav. Induc în eroare suporterii", a zis Florin Talpan, șeful departamentului juridic al CSA, la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (191)
683256218477898
Bucharest Romania  •  28 August 2015, 22:46
Postat de John Nnx pe 28 August 2015, 01:22

doar Steaua ? nu vrea sa fie retrogradata si ASA TG Mures ,Dinamo, Petrolul , Astra, Poli, CFR Cluj,Iasi,Pandurii , Craiova,Viitorul , Botosani..... adica tot campionatul !? Sa ramana doar Voluntari si Chiajna care sa isi schimbe si ele numele in CCA si Steaua iar in urmatorii ani sa castige fiecare cate 100 de titluri :). Daca cine e prostul care sa dea bani pe asa ceva. Steaua inseamna toata Liga 1. Ar insemna moartea unei industrii intregi in Romania.Un cataclism !

doar steaua ca ei au incalcat legea vezi cazul valiza si acum fcsb

683256218477898
Bucharest Romania  •  28 August 2015, 22:44
Postat de darkdark pe 28 August 2015, 09:43

Intreaba-i pe agaricii de la Craiova. O sa-ti explice ei cum "renaste" o echipa dupa 25 de ani :)))

fcsb nu trebuia primita in Liga I ci sa inceapa din divizia onoare

683256218477898
Bucharest Romania  •  28 August 2015, 22:42

Foarte bine ca se cere retrogradarea fcsb , este echipa unui om care a incalcat legea si a facut inchisoare . LEGEA E LEGE PENTRU TOTI ! Gheorghe Becali cu echipa lui sa inceapa din liga a 4

Vezi toate comentariile (191)
Comentează