FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Armistițiu » Negoiță și Badea au ajuns la un acord: echipa din Liga 1 se va antrena în Ștefan cel Mare

"Câinii" se antrenează tot pe Dinamo, nu se știe dacă arena va mai fi modernizată în cadrul proiectului UEFA 2020

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 00:00

Dinamo al lui Negoiță a ajuns la un acord cu Dinamo al lui Badea pentru ca echipa să se antreneze pe arena din Ștefan cel Mare, începând cu această după-amiază.

Elevii lui Cosmin Contra se vor antrena în această după-amiază pe stadionul din Ștefan cel Mare, ultima ședință de pregătire complexă înaintea confruntării de la Giurgiu.

La începutul săptămânii, au apărut animozități întrucât AFC Dinamo, clubul lui Nicolae Badea, a cerut ca FC Dinamo 1948, clubul lui Ionuț Negoiță, să plătească de fiecare dată înainte de a folosi terenul și vestiarele. Suma este una modică, mai puțin de 1.000 de euro, susțin surse ale GSP.

Situația s-a reglat între cele două grupări, astfel că roș-albii se pot antrena fără probleme în Ștefan cel Mare. Chiar și întâlnirile cu media, cele oficiale de dinaintea partidei, unde vor vorbi antrenorul Contra și fotbaliștii croați Palici și Marici, se vor desfășura tot la stadionul din centrul Capitalei.

Roș-albii se pregătesc mereu cu o zi sau două înainte de meci în Ștefan cel Mare, în rest meciurile le dispută pe Național Arena, așa cum a solicitat "Guriță" de la sosirea sa ca tehnician.

2.000 €costă închirierea stadionului Dinamo pentru meci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Aprilie 2017, 19:08

Dinamo e numai una, apostole. Dezinformezi, unii ar putea crede in falsurile tale. Pacat ca nu poti ajunge la inchisoare, faptele voastre sunt deosebit de grave.

balauru48
balauru48  •  09 Aprilie 2017, 16:06
Postat de travka pe 09 Aprilie 2017, 09:49

deci saracii astia platesc 2000 euro pe meci in stefan cel mare, iar noi plateam 24.000 euro pe meci in ghencea care era tot in paragina la fel ca si groapa, sesizeaza cineva o diferenta?

Am sesizat ca esti unul dintre cei mai mari prostalai de pe gsp.

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  09 Aprilie 2017, 12:18

situația s-a reglat. deci, reglare de conturi. oricum, din vară Dinamo va fi retrogradată la bază, fiind declarată în faliment, iar Badea o va prelua moca

Vezi toate comentariile (4)
Comentează