FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - U CLUJ 3-0

Artificii

Articol de - Publicat sambata, 03 mai 2008 00:00

Iaşiul a învins lejer Clujul şi şi-a asigurat prezenţa în prima ligă sezonul următor.

Calculul era simplu pentru Poli. O victorie în faţa unei echipe deja condamnate era garanţia securizării participării în sezonul viitor de Liga I, indiferent de bioritmul altor formaţii.

Translaţia de la calculele ma­te­matice la fotbal a fost însă ane­vo­ioa­să pentru gazde, care nu numai că nu au reuşit să concretizeze ocaziile lui Bîlbă (20) şi Bersnjak (38), dar au şi tremurat serios la şuturile lui Băd (9) şi Răducanu (28). Nici golul înscris imediat după odihnă de Bersnjak (48) nu a dus la relaxarea spectatorilor, Brăneţ trebuind să facă minuni în faţa lui Claudiu Răducanu (60, 63) pentru a conserva rezultatul. Emoţiile moldovenilor s-au risipit pe finalul jocului, cînd Buta, la prima atingere de balon (80), şi Miclea (85) au majorat scorul. Poli a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul şi va bifa cea de-a cincea prezenţă con­secutivă în Liga I, în timp ce clujenii se-ntorc la matineu după doar un an în elită.

Fanii îl imploră pe Popa

Imediat după golul de 2-0, suporterii ieşeni au început să-l aclame pe Ionuţ Popa, cel care a anunţat că intenţionează să demisioneze la finalul sezonului. Fanii i-au scandat numele pînă la finalul partidei şi l-au rugat pe Popa să rămînă în continuare la Poli. Teh­nicianul va avea o discuţie lămu­ritoare în aceste zile cu conducătorii clubului din Copou pentru a-şi clarifica viitorul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
 •  05 Mai 2008, 12:57

gunoiu ala de nichita nu lasa sa vina un patron sa bage banii la club. Marian Iancu a vrut sa vina la iasi dar nu la lasat

 •  04 Mai 2008, 12:46

Care nu tine cu Iasu sa-si vada de treaba lui,la Vaslui e Porumboiu la Iasi e Nichita

 •  03 Mai 2008, 16:26

colegule ai pus ochii pe nechita de esti asa pornit..eu zic sa aduci tu unu cu bani aici in fundu moldovei,si legat de nechita mai bine cu el decit cu cirlan care ne-a dus in divizia c dusmanosule

Vezi toate comentariile (16)
Comentează