FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJUL LUI BORCEA CĂTRE STELIŞTI

“Aruncaţi prosopul!”

Articol de - Publicat marti, 06 mai 2008 00:00

Preşedintele executiv al “cîinilor” i-a ironizat ieri pe roş-albaştri şi pe cei care bănuiesc că Dinamo a luat bani de la CFR ca să bată duminică.

După ce duminică seară a re­des­coperit dansul Shakirei, Cristi Borcea şi-a completat ieri prestaţia cu declaraţii dure la adre­sa rivalilor: “Ce satisfacţie, să văd Steaua îngenuncheată... Fru­mos, foarte frumos! Pe bune, cum să fii altfel cînd vezi cursa in­cre­di­bi­lă din finalul meciului a lui Bratu pe lîngă Rădoi? Stelistul alerga de parcă era în pantă, mi s-a părut că urca dealul . Păi, steliştii tre­buiau să arunce prosopul la un moment dat! Păreau cam sufocaţi, nu ştiau că nu e de glumit cu «cîinii»! Iar Dăn­ciu­lescu, senzaţie! Un caracter ieşit din comun, un om deosebit, Dinamo îi va mulţumi toată viaţa pentru tot ceea ce a făcut în tricoul alb-roşu”.

Blestemul

Acuzaţiile cum că Dinamo a jucat pentru banii CFR-ului în marele derby l-au înfuriat pe Borcea: “Dacă există cineva la Dinamo care a luat vreun ban sau are vreun avantaj de la Cluj, să-şi ia lumînări din banii ăia! Şi nu cred să nu ştiu eu ce se întîmplă în casa mea, la Dinamo. «Cîinii» joacă doar pentru emblema clubului, pentru onoare, pentru suporteri. Sînt în stare să-l torn în beton pe cel care nu e doar pentru Dinamo şi ia bani de la alţii”.

Preţul

Întrebat dacă Dinamo a luat 1,5 mi­lioane de euro de la CFR pentru a bate Steaua, Gigi Becali a zis ieri: “Poate de trei ori mai mult!”. Surse din Ghen­cea susţin că dinamoviştii au fost recompensaţi consistent dinspre Cluj. Bonusul total pentru Dinamo - CFR 1-2 şi Dinamo - Steaua 2-1 ar fi fost în valoare de 1,5 mili­oa­­ne de euro, plus un teren în valoare de 3 milioane de euro.

Îşi ia yacht!

Borcea a plecat ieri dimineaţă spre Nisa, pe Coasta de Azur. De ce? Ca să-şi achiziţioneze un yacht! Pre­şe­din­tele executiv al “cîinilor”, cu o avere estimată la 100 de milioane de euro, doreşte să-şi facă un cadou extravagant lui şi familie sale. Ambarcaţiunea l-ar costa cel puţin 300.000 de euro.

“Eu nu miaun, eu am «cîini» care muşcă rău. Cicatricele pe care le lasă sînt mari cît un titlu de campioană”.
Cristi Borcea preşedinte executiv Dinamo

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (28)
 •  06 Mai 2008, 15:16

STIRE DE ULTIMA ORA!!!!!!!steaua s-a abonat pe o perioada nelimitata la locul 2 in liga lui mitica...si inca ceva oilor anul asta puuula Cl ca o sa jucati cu athletico sau dinamo zagreb si va dau aia la muuue ...forzza ndinamo

 •  06 Mai 2008, 14:13

este adevarat ca trebuia aruncat prosopul, dar trebuia aruncat pe fatza lu' panarama aia de m.a-t.a, apoi luata la "maciuca" de toata galeria Stelei, cu accent pe perversiuni. Si daca nu te-ai prins de ce trebuia sa-i punem prosopul pe fatza iti spun tot eu: ca sa nu ne recunoasca si apoi sa ne hartuiasca sexual pt ca sigur i-ar fi placut :):):)

 •  06 Mai 2008, 12:32

porcica, tie si echipei tale de hahalere it fac o urare frumoasa..SA ARBITRATI VOI CAMPIONATUL IN FIECARE AN, DA SA NU-L MAI CASTIGATI SI SA TE PREGATESTI IN FIECARE AN DE LIGA CAMPIONILOR, DA MECIURILE SA S EJOACE DOAR PE GHENCEA...HAI NOROC

Vezi toate comentariile (28)
Comentează