FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA, 21:00, ANTENA 1, DOLCE1, DIGI1, LOOK TV, GSP.RO

"Batem la scor!" Declarații sfidătoare ale unui oficial stelist: "Eu așa simt"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2015 19:29

Steaua a fost învinsă de două ori în sezonul trecut de campionat de ASA, scor 0-1, iar în Supercupa României a pierdut cu acelaşi scor.

Deşi din punct de vedere al moralului jucătorii nu sînt chiar la zenit, oficialii Stelei, prin vocea preşedintelui de imagine Helmuth Duckadam, anunţă că formaţia lui Mirel Rădoi poate cîştiga detaşat în faţa vicecampioanei.

"Nu simt neapărat o oboseală, deşi programul a fost aglomerat. Băieţii care au venit mai tîrziu şi-au intrat în ritm. Personal, mie mi s-a părut că în ultimele două meciuri am arătat că sîntem superiori, deşi am făcut un egal şi am pierdut un meci.

Cred că în seara asta vom învinge Tîrgu Mureş şi vom opri seria de înfrîngeri în faţa lor. Sper să o facem şi la scor, aşa simt. Sigur, o victorie cu ASA ne-ar da un imbold şi înaintea meciului cu Rosenborg", a spus Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

Steaua şi ASA se vor întîlni în această seară în cel mai important meci al etapei a şaptea din Liga 1, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1, Dolcesport 1, Digisport 1, Look tv şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (24)
tristan
tristan  •  15 August 2015, 21:52

asa satul is de povestile lui Helmuth..omu asta e chiar degeaba la Steaua..si de partzurile lui Jiji...numa abureli si povesti auzi dinspre steaua..niciun plan de viitor,nicio strategie,nimic...numa abureli si carpeli..

bvd_magheru
bvd_magheru  •  15 August 2015, 20:38

Nu intelegi ba ca i-am vazut cu ochii mei in ghencea !! Aia nu erau sanatosi la cap . Se dezbracau iarna si sareau si tzopaiau de nebuni cit dura meciul !! Nu se opreau nici la pauza meciului !! Cred ca erau drogati !!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  15 August 2015, 20:32

Pai n u ca unii dintre ei nu rezista fara steaua asa ca vin la meciuri dar nu mai sunt organizati si deci nu mai conteaza . Oricum cel mai curat era la Peluza Sud . Acolo nu aveai timp sa maninci seminte ca erai ocupat cu repertoriul . Nici la wc-eu nu ii lasau sa se duca !! Veneau cu pampersii dupa ei . Repet . Acum "ciuciu" !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează