FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

ASA pregătește o lovitură de imagine în vară și a ofertat un stelist: "Da, am discutat deja cu el"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 20:03

Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureș, Claudiu Maior, a recunoscut că pregătește cîteva mutări importante la echipă în vară, existînd posibilitatea ca Ladislau Boloni să lase Qatarul și să vină într-o funcție de conducere. 

"Chiar dacă luăm titlul, chiar dacă vom termina pe locul al doilea, îl vom chema la final pe Daniel Stanciu. Vom chema și antrenorii care au fost pe la noi, fiindcă așa e frumos, să recunoaștem meritele celor care au participat la această performanță.

Despre o revenire a lui Daniel Stanciu la Tg. Mureș dați-mi voie să vorbesc abia după finalul sezonului. Este adevărat că am luat în discuție posibilitatea ca Ladislau Boloni să devină președinte onorific.

Chiar am discutat cu el și a rămas să vorbească cu patronul dînsului. Nu poate fi președinte onorific, dacă muncește în altă parte", a zis Maior la Digi.

...despre Derby de România: "Am mizat pe Dinamo să scoată măcar un egal cu Steaua, dar asta este, mergem înainte. Întregul Tg. Mureș, cred că tot județul Mureș era pro-Dinamo. Cred că Steaua va face egal cu Chiajna, la asta mă aștept. Apoi, în lupta pentru titlu nu se mai poate schimba cu nimic".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
387885818084898
Stefan Voicu  •  06 Mai 2015, 23:43

sunt stelist dar trebui sa recunosc ca ASA joaca f bn, s a demonstrat ca se poate f performanta f investitii exagerate o echipa cu multi fotbalisti trecuti de 30 de ani care la steaua efectiv nu aveau ce cauta,dar concluzia e ca sunt acolo niste conducatori antrenori presedinte s.a.m.d. toti sunt modesti chiar si in declaratii f echilibrati,bv respect !!ar trebuii sa fie model pt echipele cu nume din romania.

649891685156188
Catalin Ilascu  •  06 Mai 2015, 19:44

Sunt stelist dar parca ASA joaca mai bine decat STEAUA . Si parca jucatorii joaca cu un mai mare curaj nu ca ai nostri care cred ca se dau toti deoparte din calea lor.

10203839225041363
Vasi Mar  •  06 Mai 2015, 09:15
Postat de travka pe 06 Mai 2015, 07:57

la anu va desfiintati bai domnu vice primar, mai bine le-ai asfalta alora strazile si le-ai face canalizare in judet ca momentan isi fac nevoile in curte in spatele casei si se spala la lighean, domnu vice primar e focusat pe fotbal fratilor, ar trebui ca primaria Bucuresti sa dea buget lui Rapid-Dinamo-Steaua,o suma modica de 10 milioane de euro pe an la fiecare sa vedem atunci ce mai fac echipele astea satesti, oricum dupa ce va fi arestat domnu primar impreuna cu toti consilierii o sa jucati pe la Jilava mai mult, echipa se va desfiinta la fel de repede cum s-a infiintat, dosarul mita la arbitri va ajunge la Uefa si sunt mari sanse sa primiti interdictie acolo, dar oricum nefiind cap de serie o sa jucati cu echipe gen Arsenal pentru a intra in UCL deci nicio sansa

se pare ca ***' si"gasca" frf-ista nu au trimis nimic la UEFA!...TRAIASCA"***"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează