FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii se încurajează înaintea derbyului de miercuri: "Nu putem pierde acasă cu ASA!"

Aritz Borda
Aritz Borda

Articol de - Publicat luni, 06 aprilie 2015 00:00

Aritz Borda, fundaşul spaniol de 30 de ani al Rapidului, resimte dureri după accidentarea suferită în meciul cu U Cluj, dar speră să se refacă repede şi spune că victoria este singura opţiune pentru meciul de miercuri din Giuleşti

- Aritz, cît de gravă este accidentarea?
- Mă doare destul de tare glezna, dar voi face un control ca să văd cît e de grav. Eu sper să nu fie ceva serios şi să revin repede pe teren.

- După ce ai ieşit, jocul Rapidului a avut de suferit...
- Sîntem într-o situaţie limită şi nu contează dacă joc eu sau un alt coleg. Orice lipsă trebuie să fie înlocuită atît de bine încît să nu se vadă dacă joacă un titular sau o rezervă. Pînă la urmă, pentru noi important e să adunăm cît mai multe puncte pentru a ne salva.

- Ce v-a spus după meci Cristi Pustai?
- Să ridicăm capul! Nu trebuie să fim demoralizaţi. Am pierdut şi nu mai avem ce face, nu mai putem schimba rezultatul. Să ne concentrăm doar la meciul cu Tîrgu Mureş. Era un meci important pentru noi şi ne pare rău că nu am putut face mai mult, dar asta este acum.

- Este meciul împotriva celor de la ASA ultima opţiune de salvare?
- Sincer să fiu nu cred că vom pierde acasă cu ASA. Vom avea şi suporterii lîngă noi, nu va fi uşor nici pentru ei. Chiar dacă nu vom cîştiga, încă rămîn multe partide de jucat. Lupta nu se încheie aici. Noi vom lupta pînă în etapa 34!

7 meciuria strîns Borda în tricoul alb-vișiniu

Accidentări fără sfîrşit

După un start de retur foarte bun, Pustai începe treptat să îşi piardă din jucătorii importanţi. După accidentarea lui Săpunaru, au urmat cele ale lui Mădălin Martin şi Nicolae Vasile. Aseară li s-a alăturat pe această listă şi fundaşul spaniol Aritz Borda, care a ieşit în minutul 40 cu dureri la glezna dreaptă. În afară de ei, Rui Miguel va lipsi tot returul de campionat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  07 Aprilie 2015, 10:45

Hai! Capul Sus!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează