FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra a oferit răspunsul oficial pentru transferul lui Alibec: "Doar așa îl vom lăsa să plece"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 16:06

Astra va juca în Grupa E din Europa League, alături de Viktoria Plzen, AS Roma și Austria Viena. Dani Coman, președintele campioanei României, a răspuns oficial ofertei venite de la Steaua pentru Denis Alibec.

"După această calificare, nu îl vom mai transfera pe Alibec. Poate pleca doar dacă vine o echipă care să îi ofere lui un salariu fabulos", a spus Dani Coman, la televiziunea sportro.

Imediat a urmat și o glumă pe seama transferurilor lui Boldrin și De Amorim: "Ne gândim să facem o ofertă pentru Boldrin şi De Amorim. Sau să-l dăm pe Alibec Stelei și să ne dea jumătate de echipă".

Oficialul Astrei a vorbit și despre suportul pe care echipa sa îl va avea în meciurile europene: "Sunt foarte mulţi rapidişti care vin la Giurgiu meci de meci. Nu au uitat ce am făcut pentru ei şi acum retrăiesc într-o oarecare măsură acele performanţe graţie Astrei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
896192067117678
Nello Milano  •  26 August 2016, 19:56

CITITI PRINTRE RANDURI SLUGOILOR DE LA *** DANI COMAN VA CANTA CE I-A CANTAT REDNIC LUI COPOS : CE BINE-MI PARE CA A-TI LUAT TEPA ! CIOROIUL SI CELALALT NU SUNT ASA MARI SCULE NU VA LASATI AMAGITI CA ROMANUL VOPSIT A DAT UN GOL NOROCOS LUI DINAMO.TIMPUL I-MI VA DA DREPTATE CIOBANUL A LUAT A N. OARA TEAPA CA ARE DOAR DOI NEURONI .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  26 August 2016, 18:21

Dupa ce l-au "pupat in fund" pe Becali pentru banii primiti pe Boldrin si De Amorim , acum *** se dau in stamba !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  26 August 2016, 17:15

Pretul pentru Boldrin si Amorim s-a triplat. Cine ajunge la Steaua i se tripleaza cota. Daca vor sa dea toti banii care intra de la UEFA, atunci pot sa-i ia.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează