FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - ASTRA, AZI, 18:30, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK PLUS, GSP.RO

Astra încearcă să se redreseze cu o victorie pe ”Ilie Oană” » William de Amorim: ”Am uitat de Europa!”

De Amorim a fost dorit insistent de Becali la Steaua, însă totul a picat din pricina pretențiilor salariale ridicate ale fotbalistului
De Amorim a fost dorit insistent de Becali la Steaua, însă totul a picat din pricina pretențiilor salariale ridicate ale fotbalistului

Articol de - Publicat duminica, 30 august 2015 00:00

William de Amorim admite că eliminarea din cupele continentale a lăsat un gust amar în tabăra giurgiuvenilor, care vor să se redreseze cu o victorie pe arena ”Ilie Oană”.

- William, sînteți lideri în Liga 1 și veți întîlni ultima clasată, cum vezi confruntarea de la Ploiești?
- Nu e chiar așa de simplu cum arată situația din clasament. E un meci greu, jucăm la ei acasă, e vorba și de rivalitate, eu am prins și perioada în care evoluam în același oraș și știu bine ce înseamnă. Echipa lor s-a schimbat mult, mai sînt doar cîțiva jucători pe care îi știu mai bine, Marinescu, Pecanha sau Nepomuceno, ei au jucat și în sezonul trecut. Dar și restul jucătorilor sînt de calitate dacă au ajuns la Petrolul, o echipă cu tradiție în România, chiar dacă are probleme acum.

- Petrolul tocmai și-a schimbat antrenorul, Sebi Tudor i-a luat locul lui Selymes. E un avantaj pentru voi?
- Nu, din contră! Poate din afară pare, dar eu știu cum sînt jucătorii cînd se schimbă tehnicianul. Ai parcă alt chef, fiecare vrea să arate ce poate și să convingă. Așa că nu va fi deloc un avantaj pentru noi.

- Cum stați cu moralul după eliminarea din Europa?
- Sîntem supărați pentru că puteam să fim în grupe. A fost un meci greu în Olanda, dar ne așteptam la asta. Din păcate, n-am reușim să ne calificăm. Noi ca echipă ne-am revenit, sîntem concentrați pe campionat acum. Știm ce înseamnă Europa, am mai fost acolo, avem jucători cu experiență, conducerea a vorbit cu noi, iar lucrurile astea ne-au ajutat să ne redresăm rapid. Sîntem conștienți că s-a dus, rămîne și dezamăgirea că n-am reușit, însă sîntem cu gîndul numai la meciul de duminică!

- Vă gîndiți la titlul de campioni?
- Nu știu, e greu să spun acum și nu cred că ne-ar face bine să ne gîndim la asta. Noi vrem să cîștigăm fiecare meci, asta trebuie să avem în minte, iar la final vom vedea unde ajungem. E greu de dat pronosticuri acum, nu s-a terminat nici prima parte a campionatului, dar dacă vom fi campioni, e timp să ne bucurăm la final.

6,13este media notelor GSP primite de William în sezonul actual

2 goluriîn 8 meciuri a înscris mijlocaşul brazilian pentru giurgiuveni

13 goluriîn 104 partide de Liga 1 are De Amorim de cînd a venit în România, în ianuarie 2012

"Nu avem lot să luăm titlul"

Antrenorul giurgiuvenilor, Marius Şumudică, consideră că are nevoie de achziții şi că, dacă nu-i vor fi aduse întăriri, nici nu se poate pune problema de a se lupta pentru titlul de campioni.

"Nu ştiu dacă mai vin jucători, eu îmi doresc, ne mai trebuie măcar 3-4. În momentul de faţă, nu avem lot să ne batem la campionat, sub nici o formă! Am nevoie de Budescu, nu aş vrea să îl vînd, însă dacă asta va fi soluţia în continuare, este treaba conducerii. Sîntem pe primul loc şi momentan în grafic la ce ne-a fost trasat de conducere", a declarat Şumudică.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1425838917717550
John Milne  •  30 August 2015, 18:26

S-a dat la fund @@@n-ul de sumudica . :))))))))))))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 August 2015, 16:53

Si Europa a uitat de voi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează