FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac dinspre Badea către Ionuț Negoiță! Ironii și dezvăluiri incredibile: "N-are palmares, n-are stadion! Ce vinde? O să fie înghesuială ca la Apple" :)

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 21:12

Reprezentantul Asociației FC Dinamo, societate deținută de Nicolae Badea, Marius Bacria, a comentat declarațiile și acuzele făcute de Ionuț Negoiță la adresa asociației care deține 7% din formația antrenată de Cosmin Contra. 

"Nu avem nimic împotriva modernizării stadionului și am făcut tot ce am putut din punct de vedere legal pentru a se renova. Ce îl frământă așa tare pe domnul Negoiță? Jumătate de profit îl dăm CS-ului, nu luăm banii acasă. Suntem societate non profit.

Ce vrea domnul Negoiță? Să fim arestați eu și domnul Badea? Legea și dreptatea sunt de partea noastră. Cred că se mizează ca să i se facă o imagine proastă domnului Badea.

De ce să renunțăm la un bun, pentru că suntem amenințați de ministrul de Interne? Ministrul susține că miza este reprezentată de spațiile comerciale. Să fie clar asta, noi nu cerem niciun spațiu comercial. Cum să fim acuzați de așa ceva? Noi ne dorim să administrăm spațiile pe care le avem și acum la Dinamo, ori acolo nu este niciun spațiu comercial. Domnul Badea cheltuie bani, nu îi duce acasă.

De ce a fost iertat domnul Negoiță de executarea silită pentru cei 3.000.000 de euro? Eu nu înțeleg. În mai a făcut o înțelegere pentru încă 6 luni pentru acei bani, dar după își spune cuvântul legea. E deja prea mult. Sunt aproape 4 ani și jumătate. E o chestie privată, nu e vorba despre entități, ci este o chestie între două persoane.

Acțiunile sunt sechestrate. Acest club poate să iasă de sub patronajul lui Ionuț Negoiță. Nu are sediu de club, nu are bază de antrenament, nu are autocar, siglă, palmares, stadion, atunci cine o să cumpere acțiunile de la Negoiță? O să fie o mare înghesuială, ca la acțiunile de la Apple! Să fim serioși", a zis Marius Bacria la TV Digi Sport.

Citește și: Ionuț Negoiță a ajuns la capătul răbdării și amenință: "Nu mai investesc dacă e așa!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (106)
sdoru
sdoru  •  25 Iulie 2017, 14:24

sa intelegem de ce "tremura" nenea bacria: Art. 135 Condiţiile răspunderii penale a persoanei juridice (1) Persoana juridică, cu excepţia statului şi a autorităţilor publice, răspunde penal pentru infracţiunile săvârşite în realizarea obiectului de activitate sau în interesul ori în numele persoanei juridice. (2) Instituţiile publice nu răspund penal pentru infracţiunile săvârşite în exercitarea unei activităţi ce nu poate face obiectul domeniului privat. (3) Răspunderea penală a persoanei juridice nu exclude răspunderea penală a persoanei fizice care a contribuit la săvârşirea aceleiaşi fapte. NENEA BACRIA FIIND ADMINISTRATORUL ONG-ULUI ;) nenea bacria cum a actionat ong-ul dvs. in realizarea obiectului de activitate???!!! acumuland datorii la stat prin neplata taxelor si impozitelor, ong-ul a actionat legal? ATI PROTEJAT, PRIN EXERCITAREA DREPTULUI DE ADMINISTRAE INTERESUL PROPRIETARULUI????!!!!! NU CRED!!!!!!!

spinoza
spinoza  •  25 Iulie 2017, 14:07

Negoitza, aceasta musca PSD-ista, crede ca daca partidul este majoritar in Parlamentul Romaniei poate sa faca ce vrea la Clubul Dinamo! Sa nu uite cum l-a dat jos pe Badea!

1625009831073759
Gheorghe Sfintu  •  25 Iulie 2017, 11:57

daca Nastase i-a dat parte din stadion acestui individ ,apoi pentru asa ceva trbuie sa intre la puscarie .amandoi. cum e posibil sa ia un bun al statului ?

Vezi toate comentariile (106)
Comentează