FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Atac în direct la TV! Un fost dinamovist s-a luat de președintele unui club din Liga 1: "A fost o hoție"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 11:15

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a anunțat că echipa sa ar putea juca în sezonul viitor în cupele europene, după ce și-a plătit toate datoriile.

"Daca n-am intra în play-off, am pierde bani și n-am mai putea să jucăm în cupele europene. Este altă situație decât la Dinamo. Eu zic că avem o șansă bună să jucăm chiar din acest an în cupele europene.

Vineri s-a achitat totul. Suntem ieșiți din insolvență, practic. Instanța sper că se va pronunța în favoarea noastră. N-ar avea de ce să nu fie așa. Luni depunem cererea de ieșire din insolvență și cred că judecătorul cred că o va aproba", a spus Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

Prezent în emisiune, Liviu Ganea, fost atacant la CFR Cluj, l-a criticat pe Mureșan și a spus că el și mai mulți jucători de la CFR au pierdut bani din cauza insolvenței.

"Insolvența CFR-ului s-a bazat pe Curtea de Apl. Aceeași doamnă judecător de la Curtea de Apel Cluj a judecat toate spețele cu jucătorii. Ce s-a intamplat la Cluj a fost hoție!

Toți avocații care au reprezentat jucători s-au dus degeaba. La Curtea de Apel, toate deciziile se întorceau. Jucătorii nu sunt considerați creditori salariați. Convenția civilă e un contract de muncă mascat, așa cum l-a catalogat Fiscul.

Eu am pierdut 80.000 de euro, Maftei 100.000 și Piccolo cam 150.000! În cazul lui Voiculeț, verdictul a fost dat de aceeași judecătoare, iar el trebuie să dea banii inapoi", a adăugat fostul jucător al lui Dinamo.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
cainerrosu
cainerrosu  •  05 Martie 2017, 18:58
Postat de turbozero pe 05 Martie 2017, 17:09

dinamo si steaua adio titluri se intoarce epoca de aur portocalie :( dragnea nu are bile .. cat timp portocaliii detin probabil toti procurorii si magistratii niciun viitor pentru tara asta..

o sa se bata Craiova si CFR ul ( Paszkany s a dat cu PSD-ul ) la titlu, pina va ajunge CSM - Firea sa si faca echipa de fotbal !

turbozero
turbozero  •  05 Martie 2017, 17:14

continuati *** sa cenzurati si apoi il aud pe tontolan ca vorbeste de datoria ziaristului de a afla adevarul.. tzontzonele despre mizeriile cfr-ului ti-e frica sa faci investigatii?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

turbozero
turbozero  •  05 Martie 2017, 17:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează