FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac la conducerea lui Dinamo? Miriuță explică de ce Costache a ajuns la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 11:51

Dinamo a surprins pe toată lumea după ce l-a vândut pe Valentin Costache, 19 ani, la rivala CFR Cluj, pentru 700.000 de euro și 10% dintr-un viitor transfer.

Antrenorul lui Dinamo a explicat de ce mijlocașul a decis să plece la CFR Cluj, lăsând să se înțeleagă că salariul oferit de șefii lui Dinamo nu l-a mulțumit și că oferta CFR-ului a fost mai bună.

"A fost oferta bună a celor de la CFR. Discuțiile au fost în jur de trei săptămâni. E un jucător tânăr, foarte bun. Când are un leu la noi și primește trei în partea cealaltă, nu-i mai stă capul la noi, dacă ai o ofertă bună... 

Vor veni alți jucători. Avem fotbaliști tineri la centrul de juniori. Mă bazez pe 13-14 jucători, plus tinerii. Am vorbit și ieri cu patronul. Bugetul e asigurat până la vară, salariile sunt la zi. Cel mai important lucru e să intrăm în play-off", a spus Miriuță la TV Digi Sport.

100.000 €este cota lui Costache, potrivit transfermarkt.de

Costache are 16 meciuri jucate în acest sezon, în toate competițiile, și a marcat 3 goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
fangigi
fangigi  •  17 Noiembrie 2017, 19:24

Vad ca Miriuta lauda conducerea, nu o ataca...

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  17 Noiembrie 2017, 16:33
Postat de andrei.f pe 17 Noiembrie 2017, 13:06

N-a trecut o jumătate de lună de când Miriuţă declara ritos că Steaua nu va câştiga titlul, că nu-i lasă dinamo. Glumă bună, dinamo nici nu prinde play-off-ul !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  17 Noiembrie 2017, 13:06

N-a trecut o jumătate de lună de când Miriuţă declara ritos că Steaua nu va câştiga titlul, că nu-i lasă dinamo. Glumă bună, dinamo nici nu prinde play-off-ul !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează