FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atac la transferurile Stelei: "Nu dau randament" » Ce jucător a fost cel mai criticat

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 11:10

Marius Lăcătuș, fost jucător și antrenor la Steaua, a vorbit despre lotul actual al echipei roș-albastre și i-a criticat pe jucători, în special pe Bojan Golubovici, care nu a marcat niciun gol în acest sezon.

"Sunt de părere că Steaua nu are un lot mai bun decât anul trecut. Văd că perioada de adaptare a jucătorilor aduși în vară se prelungește. Bine, nici nu au avut posibilitatea de a juca mult. 

Încă nu dau un randament bun, iar aici mă refer la jucătorii de la mijloc în sus. Unul dintre ei este Golubovici, care nu a marcat niciun gol, deși au trecut multe etape.

Totuși, nu văd nicio echipă care să poată ține pasul cu Steaua în lupta la campionat", a spus Lăcătuș la televiziunea sportro.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
10202925648180625
Eugen Qy  •  12 Octombrie 2016, 12:45
Postat de ortega pe 11 Octombrie 2016, 12:03

În schimb , Petrescu , Tudor , Avram , Ruscacu , etc. , au randament 200 % ... Nicolas Léonard Sadi Carnot s-ar cruci ...

Astia joaca la echipele acelea cu nume rasunator din ligile inferioare din Romania ? Ca nu am auzit de ei !

florar
florar  •  11 Octombrie 2016, 12:28

Potrivit lui Boroi Lacatus este in culpa...Odata ca numeste echipa Steaua ...A doua ca se refera la clubul care ar trebui sa-i faca concurenta...E,e,e...asa mai afla lumea de Lacatus...Lacatus isi face reclama cu Steaua,Becali ni se spune ca trebuie sa plateasca pentru ca s-a folosit de Steaua ...

andrei.f
andrei.f  •  11 Octombrie 2016, 12:20

Dimpotrivă, Golubovici a jucat mai bine decât mă aşteptam, a fost folositor echipei. Să nu uităm că în play-out au fost şase meciuri consecutive în care nu a dat niciun gol, aşa că nu o să joace la Steaua ca Levandowski dar, repet, Golubovici şi-a meritat banii !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează