FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Atac neașteptat al lui MM Stoica la Sânmărtean: "Nu poate ajuta Steaua" + Unde va juca echipa în sezonul următor

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 21:23

Mihai Stoica se opune venirii lui Lucian Sânmărtean la Steaua. Directorul sportiv chiar îl critică pe acesta și dă ca exemplu ce s-a pierdut cât timp mijlocașul a evoluat la formația roș-albastră.

"Pintilii are nevoie lângă el de un jucător care să alerge mult, să facă ambele faze și care să dea pase înainte, nu de un jucător care are doar calități pe faza ofensivă. Sânmărtean nu poate ajuta Steaua pentru că nu poate face ambele faze.

Și dacă îmi aduc aminte... ce s-a câștigat cu Sânmărtean? A luat «roșu» în finala Cupei cu Astra. În Supercupă n-a jucat. În dubla cu Ludogoreț nu ne-am calificat. În primăvara europeană cu Dinamo Kiev nu ne-am calificat, iar acele 3 goluri au fost luate într-un fel (n.r. Sânmărtean a greșit la toate)", a zis pe MM la Digi.

...despre Florentin Matei: "Îl știu din 2006. E un jucător foarte inteligent. Chiar am vorbit cu prietenii mei din Croația. Este un număr 10 adevărat, dar nu poate face nici el ambele faze"

...despre dinamoviști: "Pot să mă înjure toți steliștii, dar Lucescu e cel mai mare antrenor. Valoarea lui e dată de performanță. La fel Andone și Rednic. Și ei sunt de valoare"

...despre bazele de pregătire și unde va juca echipa: "Ne vom pregăti în cea mai bună bază pe care am avut-o vreodată, la Domnești. Se lucrează la Berceni la o nouă bază. Și s-ar putea să se mai facă o bază în Nordul Bucureștiului, plus o academie de fotbal. Ce importanță are dacă vom juca meciurile de pe teren propriu la Voluntari și echipa lor va rămâne în Liga 1? N-are nici o importanță. Nu vom juca mereu pe Arena Națională, pentru că sumele sunt astronomice. Dar stadionul nu are nocturnă. Dacă nu se va pune, vom juca numai pe Arena Națională, asta e. Problema e că atât timp cât jucăm pe două stadioane nu putem scoate abonamente"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
valentinn10
valentinn10  •  06 Iunie 2016, 08:03

STEAUA E DOAR UNA ,indiferent *** punct.FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

masinameaeata
masinameaeata  •  05 Iunie 2016, 21:27

Nu inteleg de ce va arogati voi denumirea Steaua si de ce nu jucati voi cu numele FC Voluntari pe piept, pentru ca asta sunteti. Sa va fie rusine! Lasati echipa grandioasa Steaua acolo unde i-a fost locul si voi ocupativa de camatarie, adica de ce stie patronul vostru cel mai bine.

sorin_steaua
sorin_steaua  •  31 Mai 2016, 05:54

Mai nou,nu-l vrea nici pe Messi ,ca nu face faza devensiva. Pai ce vrei , ba, Memeule, sa fie si atacant si portar?

Vezi toate comentariile (66)
Comentează