FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC DINAMO

Atacanții dinamoviști au intrat în șomaj de pe 14 martie! Promit, ca de obicei, și înainte de Tîrgu Jiu că vor marca

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2015 16:13

Ofensiva "cîinilor" a intrat în vacanță. Neoficial. Atacanții n-au mai marcat un gol de 7 meciuri, de la prima partidă a revenirii lui Stoican în Ștefan cel Mare, 3-1 cu Ceahlăul, dublă Grozav și Niculae.

În rest, în celelalte întîlniri, o victorie, trei remize și trei eșecuri, au punctat doar Gavrilă și Elhamed, plus autogolul lui Cmovs. Vîrfurile, Bilinski, Niculae, Alexe și Grozav, nu și-au trecut numele pe lista marcatorilor. Toți vor avea posibilitatea s-o facă diseară la Tîrgu-Jiu, mai ales că promit înaintea fiecărei runde s-o facă.

Experiment la Tîrgu-Jiu

Dinamo a ajuns de ieri în orașul lui Brîncuși, iar Stoican va lipsit de contribuția a 7 fotbaliști. Dacă Farnolle a plecat, iar Bărboianu este suspendat, Machado fiind nerefăcut, Rotariu, Bunoza și Boubacar au suferit accidentări, iar staff-ul roș-albilor a preferat să-i lase acasă pentru a fi apți de Derby de România, duminică.

Elhamed a revenit aseară din Israel, după ce i-a născut soția. În schimb, a revenit în lot Cosmin Matei, mai devreme decît se prevăzuse, după o leziune fibrilară.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează