FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atenție, Steaua! Condiții dure în care MM poate fi angajat » De ce s-ar putea transforma totul într-un fiasco

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 10:06

Mihai Stoica a aflat că poate fi eliberat condiționat după aproape doi ani petrecuți în închisoare după decizia din Dosarul Transferurilor.

Avocatul Doru Giugula a explicat condițiile la care steliștii trebuie să fie atenți atunci cînd îl vor angaja pe Mihai Stoica.

"E de apreciat că domnul Becali încearcă să facă bine celor care l-au ajutat. Numai că, din dorința de a face bine, să nu facă mai mult rău.

Îi dau un sfat gratuit: să-i facă o fișă a postului domnului Stoica în așa fel încît să rezulte că, în calitate de director sportiv, nu va face altceva decît va stabili cîte flotari să facă jucătorii, cîte ture de stadion și cîte genoflexiuni.

Reprezentarea nu va putea fi făcută de Stoica sub nici o formă, nu numai în fața publicului, ci și în raport cu alte entități sau alte cluburi.

Daca semnează vreun document cu însemnele clubului, deja înseamna reprezentare. Nu poate să stea pe bancă, trebuie să stea în tribună, ca orice alt suporter", a spus Doru Giugula la Dolce Sport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Ianuarie 2016, 11:47

Ai dreptate ares si noi platim chirie, ca asa e legal si corect , dar macar noi suntem......”acasa” , unde jucam de 65 de ani, nu ne mutam cu cortul in fiecare zi, avem baza proprie de cantonament si pregatire, avem numele istoric al echipei, sigla echipei, palmares si cel mai important , oameni curati, asupra carora nu planeaza suspiciuni si ilegalitati mai vechi sau mai noi ! E o diferenta , nu crezi ? Iar daca o sa ne mutam cat se efectueaza lucrari, ne mutam de placere !!!!

sumred
sumred  •  06 Ianuarie 2016, 11:28

Isi schimba iar numele Steaua? Din Fcsb in FC Jilava? Sau vor sa transfere jucatori din penitenciare? Ca ii cunoaste MM pe toti, ma gandesc.

crotalie
crotalie  •  06 Ianuarie 2016, 11:32

Vrem sa revina mai repede MM sa colaboreze iar cu Reghe care a fost cooptat de nea Gigi care e om bun si sa ne faca echipa fenomenala. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează