FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Au aruncat cu scaune

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 mai 2008 00:00

Suporterii Universităţii şi-au ieşit din minţi, la rîndul lor, în momentul în care arbitrul Ovidiu Haţegan a indicat punctul de la 11 metri. Scaunele din sectorul de peluză alocat lor au început să zboare pe pista de atletism ce înconjoară terenul, cîteva ajungînd pînă pe iarba de pe teren. Jocul a continuat, după ce forţele de ordine au îndepărtat obiecteleajunse pe gazon, nu şi pe cele de pe pistă însă, care au rămas acolo pînă la finalul partidei.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (32)
 •  08 Mai 2008, 12:48

VICTORIE CFR!!!! sa va adresati cu apelativul" CAMPIOANA ROMANIEIE" (mesaj pentru huliganii de la U Cluj) Sa va fie rusine, ati facut Clujul de ras. Nu meritati sa traiti in acest oras! MUTATI-VA NENOROCITILOR!!!!

 •  08 Mai 2008, 12:42

din pacate in peluza nu sunt scaune..da cum ziceti voi!:D..... MUIE franarilor...nu meritati in liga sa jucati..SA MA SUGETI

 •  08 Mai 2008, 11:19

eu am arncat cu scaun.mi-am adus un scaunel de acasa ca stiam ca ne fura porcu ala.nu mai bine-si lua el tricou visiniu in loc de ala verde??asa eram toti cu gandu impacat.MUJE cfr!!!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează