FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Au fost detectate primele probleme în lotul Stelei: "E greu să faci asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iulie 2017 21:06

FCSB și FC Oleksandria au remizat într-un meci amical, scor 1-1, iar preț de câteva minute, în repriza secundă, cuplul de fundași centrali a fost alcătuit din Mihai Pintilii (32 de ani) și Filipe Teixeira (36 de ani).

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, susține că vârsta celor doi mijlocași centrali și-ar putea pune amprenta pe evoluțiile acestora în cupele europene.

"Pintilii și Teixeira sunt doi jucători foarte valoroși, dar e inevitabil să nu se vadă vârsta. La valoarea pe care o are Liga 1, fotbaliști de 35-36 de ani sunt la mare căutare și fac față cu brio.

Eu mă gândesc la meciurile internaționale. Când ai doi mijlocași centrali care împreună au 70 de ani e greu să ții un ritm foarte intens, așa cum îți cer cupele europene", a declarat Vochin la TV Dolce Sport.

"În sistemul cu un singur vârf, Gnohere e foarte bun. Eu sunt curios unde va juca Teixeira. E greu să duci la vârsta lui un meci de 90 de minute"
Mihăiță Pleșan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
freekick
freekick  •  02 Iulie 2018, 17:57

Ce *** mea, ba, asta e o pouila de fotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  03 Iulie 2017, 11:56
Postat de gannicus2014 pe 02 Iulie 2017, 21:30

statistic este dovedit ca la orice articol despre FCSB primul care posteaza este invariabil unul dintre prostalaii rinamovisti

Statistic este dovedit ca la orice articol despre FCSB primul care posteaza este invariabil unul dintre prostalaii rinamovisti si apoi posteaza, cu onomatopee, minim 15 prostalai gigisti.

ortega
ortega  •  03 Iulie 2017, 09:15

Vochin , Pleșan și Crăițoiu ... detectorii de probleme ficisibiste ... De râsul curcilor ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează