FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Au renunțat la mall și la cafea pentru o piesă de teatru regizată de Horațiu Mălăele » "E o metodă bună de relaxare a jucătorilor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2015 12:17

Ieri seară, Cornel Ţălnar a decis să-şi scoată jucătorii la teatru, chiar înaintea meciului din această seară, de la ora 20:30, dintre Concordia Chiajna şi CSU Craiova.

Înaintea partidei de astăzi, jucătorii au fost la Teatrul Naţional Bucureşti, unde întreaga echipă a vizionat spectacolul Scrisoarea, o readaptare a celebrei comedii scrisă de Ion Luca Caragiale, în 1884. Spectacolul este regizat de Horaţiu Mălăele, care face parte şi din distribuţie.

"E o metodă bună de relaxare a jucătorilor, aşa făcea şi Cornel Dinu cînd era la Dinamo, ne mai ducea la o piesă de teatru. Am zis că mergem şi noi la un spectacol poate aşa o să vină o nouă victorie în campionat. E o premieră pentru cei de la Chiajna să vină la teatru, dar e un lucru bun", a spus antrenorul Ţălnar.

Acesta a fost completat de Marian Constantinescu: "Dacă pînă acum mergeam la cinema, la mall sau la o cafea, acum am ales să venim la teatru. E o acţiune frumoasă din partea conducerii şi e un lucru bun pentru echipă"

Marius Pena a fost primul jucător de la Chiajna care a postat poze cu ei la teatru. Apoi, Neluţ Roşu, fostul lor coleg, acum la CFR Cluj a comentat la o fotografie a atacantului Mihai Dina: “Doamne, ce-aş vrea să fiu şi eu acolo!”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close