FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

AUDIO Șumudică ar fi căzut victima unei farse memorabile! S-a autopropus în Anglia, când a fost contactat pentru Alibec: ”I tell you something, if you want to go up!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 12:19

Marius Șumudică ar fi fost prins într-o postură neașteptată.

Pe blogul jurnalistului Cristian Scutariu a apărut un articol în care Șumudică ar fi fost victima unei farse. Antrenorul Astrei ar fi fost contactat pe WhatsApp de o persoană care s-ar fi dat drept patronul lui Wigan, formație aflată pe ultimul loc în Championship, liga a doua engleză.

Primul mesaj din partea așa numitului patron către Șumudică a fost dat la ora 5 dimineața și a sunat așa: "Numele meu este Davies și sunt patronul lui Wigan. Aș dori să știu cât costă Alibech".

Șumudică i-ar fi răspuns printr-un mesaj audio după o oră și 40 de minute: "Bună dimineața, domnule! E foarte dificil să vă spun un preț, dar ce pot să vă spun, acum două săptămâni au (n.r. – conducerea Astrei) avut ofertă de 2 milioane de euro de la Legia Varșovia și patronul meu nu a vrut să vândă. Nu știu!".


Sursa audio: cristianscutariu.ro

După ce a văzut că așa numitul patron nu i-a mai răspuns, Șumudică i-ar mai fi trimis un mesaj audio acestuia în care s-a autopropus la Wigan, alături de Alibec:

"Dar vă spun ceva. Dacă vreți să progresați și să meargă bine echipa, îl aveți pe Șumudică. E cel mai bun antrenor din România acum, am câștigat campionatul, am câștigat Supercupa și i-am bătut pe West Ham de două ori, l-am eliminat pe Bilic de două ori, anul trecut și anul ăsta. Cred că e cea mai bună soluție pentru dumneavoastră! Gândiți-vă la asta și dacă faceți un pachet pentru mine și pentru Alibec, credeți-mă că nu veți avea probleme, pentru că acum văd că sunteți jos în clasament. Ok? Toate cele bune, prietene!".


Sursa audio: cristianscutariu.ro

În final, cel care ar fi pus la cale farsa i-ar fi transmis un mesaj în care i-ar fi spus lui Șumudică faptul că Wigan are antrenor și i-a mulțumit pentru propunere. Șumudică s-a repliat rapid: "Ok, domnule! Glumeam, am glumit! Mult noroc, mult noroc pe viitor, ok?"


Sursa audio: cristianscutariu.ro

Contactat de GSP.ro, Marius Șumudică n-a vrut să comenteze cele întâmplate!

print sumudica

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
marian0904
marian0904  •  25 Septembrie 2016, 19:14

Wigan are antrenor de ultimul loc. Sumi a gresit mai mult ca a mizat prea mult pe Astra, iar Niculae i-a lasat balta. Cu realizarile lui, Sumi isi poate gasi o echipa destul de buna. Poate i-ar trebui un agent. Oricum, succes!

fcu1948
fcu1948  •  25 Septembrie 2016, 18:46
Postat de coldqball pe 25 Septembrie 2016, 17:21

Caracter si comportament de ***... best coach in Romania , hahahahaha.... "Mister" esti penibil! I joke, i joke.... esti mai mult decat penibil, esti patetic si demn de mila...

Ce să mai vorbim despre soțul doamnei palmier care nu este capabil să câștige campionatul nici cu arbitraje favorabile plătite de stăpânul său, nici cu blaturi aranjate de prea-iubita soție????

coldqball
coldqball  •  25 Septembrie 2016, 17:21

Caracter si comportament de ***... best coach in Romania , hahahahaha.... "Mister" esti penibil! I joke, i joke.... esti mai mult decat penibil, esti patetic si demn de mila...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează