FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Avionul cu brazilieni

Articol de - Publicat marti, 17 iunie 2008 00:00

Preşedintele Corin Cindrea a de­cla­rat ieri că lotul va fi cimentat serios cu brazilieni.  “Vine un avion întreg”,  a glumit şe­ful Gazului. “De fapt, vor fi 6 jucă­tori cario­cas”, a adăugat Cindrea. Cei mai cunoscut dintre aceştia sînt Ra­fa­el Silva do Nascimento (24 de ani, fundaş central, Metro­po­lita­no) şi Leandro Farias ( 25 de ani, mijlocaş stînga, ex-Şeriff Tiras­pol). De asemenea, alţi doi brazi­lieni, un fundaş central şi un ata­cant, vor fi testaţi în cantona­men­tul din Austria. Altfel, por­ta­rul Amamoo (Liberty) este aştep­tat la antrenamente începînd cu săptămîna viitoare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează