FOTBAL  »  Superliga  »  MĂRTURISEŞTE

Aviz!

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2008 00:00

Claudiu Răducanu a mărturisit că vrea să găurească poarta Rapidului în primul meci oficial din campionat

Abia ajuns de două zile la "U" Cluj, Claudiu Răducanu se gîndeşte deja la primul meci din campionat, împotriva Rapidului, în Giuleşti.

Răducanu aşteaptă cu nerăbdare să-şi facă revenirea în Liga 1. "Primul meci o să îl avem la Rapid. De pe acum se anunţă a fi un meci interesant! Fiecare dintre noi îşi doreşte să marcheze în poarta Rapidului. Abia aştept să joc din nou", a sunat ameninţarea atacantului, lansată din cantonamentul de la Sovata al "şepcilor roşii".

Jucătorul a povestit că transferul la Universitate s-a făcut extrem de simplu. "Domnul Doboş şi cu antrenorul Meszaros m-au dorit la Cluj, aşa că, iată-mă la echipă. Mă bucur că am revenit în fotbalul românesc şi că am optat pentru Universitatea, o echipă cu foarte mulţi fani", a explicat Răducanu. El a lansat şi o promisiune: "Am venit să dau totul în teren. Cu toţii ne dorim să evităm retrogradarea şi să jucăm tot în Liga I. Nu m-am gîndit de cîte ori o să marchez, pentru că nu va conta cine bagă mingea în poartă. Dacă voi marca, va fi foarte bine pentru mine".

"Cu Răducanu voi avea o discuţie pentru a afla de la el unde a jucat şi în cîte meciuri. A fost la Steaua şi în străinătate, trebuie să se acomodeze rapid"
Stelian Gherman, director tehnic "U"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close