FOTBAL  »  Superliga  »  VAR

Aviz negativ din partea lui Burleanu pentru VAR! Anunț de ultimă oră: "Cine crede asta se înșală"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 19:21

Răzvan Burleanu nu crede că introducerea VAR-ului va rezolva problemele de arbitraj ale fotbalului românesc. A oferit un punct de vedere cu privire la sistemul pe care LPF vrea să-l implementeze. 

"Nu a existat până acum nicio discuţie între rprezentaţii LPF şi FRF pe acest subiect. CCA a fost împuternicită de către mine acum patru-cinci luni să intre într-o analiză a tuturor softurilor pe care le avem în momentul de faţă şi să intre în contact cu omologii lor de la celelalte federaţii.

E o decizie pe care LPF trebuie să o ia, în primul rând din punct de vedere financiar, pentru că sunt nişte costuri. Un alt aspect ce trebuie avut în vedere este că niciodată nu vom fi de acord ca doar anumite meciuri să fie monitorizate, pentru că trebuie să oferim aceleaşi lucruri tuturor.

Este un principiu de la care nu vom abdida. La fel, va trebui testat acest sistem, ai nevoie de anumite reglaje tehnice pe care trebuie să le fac şi acest lucru nu-l poţi face decât după ce ai testat jumătate de campionat. Dacă vom începe în luna februarie, din sezonul viitor să fie gata.

De testat putem să testăm, dar nu cred că e suficient într-un singur meci. În alte ţări a fost testat mai bine de un an de zile. Nu sunt încrezător că nu vom mai avea probleme în arbitraj. Cei care consideră că nu vom mai avea probleme în arbitraj prin sistemul video se înşală. Şi asta pentru că intervenţia va fi limitată. Asta prevede sistemul video la momentul actual, deci tot intervenţia fiinţei umane va fi decisivă", a declarat Burleanu conform TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
954215071297337
Rosca Stelus  •  21 Decembrie 2017, 11:11

La valoarea arbitrilor nostri ( ati observat ca nu i-am facut prosti), ar trebui ca jumatate din meci sa stea in fata monitoarelor !!

romulus65
romulus65  •  20 Decembrie 2017, 23:12

De Vassaras nu s-a mai auzit nimic in ultima perioada, cine conduce Comisia Centrala a Arbitrilor? Arbitrii, cu voie sau fara, gresesc foarte mult in ultima perioada si nu am auzit ca cei care gresesc sa fie suspendati.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  20 Decembrie 2017, 20:45

ca sa faceti voi ce vreti nenorocitilor,

Vezi toate comentariile (3)
Comentează