FOTBAL  »  Superliga  »  DIALOG

Ba tu, ba tu! Dialog IREAL la TV: Reghe a intrat peste Șumudică! Alibec i-a dezlănțuit: "E feblețea mea, ce faci cu el la FCSB?", "Ba a mea! Vrei să vii la Steaua!"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 20:28

Marius Șumudică, tehnicianul Astrei Giurgiu, și Laurențiu Reghecampf, antrenorul FCSB, au avut un schimb tensionat de replici în timpul unei emisiuni televizate.

Deranjat de faptul că Reghecampf și Becali au declarat că "la Astra nu e ca la Steaua", referitor la tolerarea ieșirilor lui Alibec, Șumudică a telefonat în studioul Digisport, acolo unde a avut o reacție nervoasă. 

"Un prieten mi-a transmis poziția patronului de la FCSB, cum că ar fi spus că la echipa lui nu e ca la Astra. Fiecare are metodele lui de pregătire și de a se purta cu oamenii. Nu știu de ce se perpetuează ideea că la Astra e amatorism, că se bea cola și bere și se mănâncă pizza.

Nu eu sunt cel care ajunge la acte de rasism, care dă jucători afară. S-a întâmplat și la FCSB să existe acte de indisciplină cu alcool, s-a întâmplat ca doi jucători să se bată", a tunat Șumudică. 

Enervat, Reghecampf a intrat și el în emisiune pentru a-l contracara pe antrenorul Astrei.

Laurențiu Reghecampf: "Șumi, tu ai declarat că i-ai dat Cola lui Alibec. Care e problema ta? Dacă vrei să vorbești ceva cu mine, mă suni"

Marius Șumudică: "Când ai avut nevoie, tu m-ai sunat"

Reghecampf: "Sunt înțepat că tu mă ataci pe mine"

Șumudică: "Chiar te deranjează orice?"

Reghecampf: "Omule, pe mine nu mă deranjează nimic. Doar nu mă mai ataca! Tu dai lecții, ești selecționer, tu vorbești cu Gigi, tu faci, tu dregi, tu ești Șumudică. Te respect pentru ce ai făcut, dar nu mă mai ataca"

Șumudică: "Tu ești prea sus. Dacă vrei să ai aere de superioritate cu mine, nu ți-ai găsit omul"

Reghecampf: "Eu sunt om, asta e o diferență foarte mare între noi. Eu niciodată nu te-am jignit. Eu n-am zis nicidoată nimic de Astra și de jucătorii ei"

Șumudică: "Ce-mi reproșezi tu mie? Cu ce te-am jignit eu pe tine?"

Reghecampf: "Cred că tu îți dorești să ajungi antrenor la Steaua. Pentru mine, Denis Alibec la Steaua este un jucător ca oricare altul, nu ca la tine, unde ai spus că făcea cât jumătate din echipă. Voi, la Astra, trăiți din banii de pe Alibec"

Șumudică: "Tu trăiești din banii lui Gigi Becali, nu mai vorbi! Dacă n-ar fi Gigi Becali, FCSB n-ar fi acolo unde este. Nu am niciun fel de problemă cu antrenorul Reghe, nu mă interesează ce e la FCSB. N-aș putea să ajung antrenor la echipa asta. Vreau să transmit faptul că la Astra, Alibec era unul din liderii echipei. Ești omul perfect dacă, pentru tine, Alibec reprezintă un jucător ca oricare altul. S-a născut antrenorul perfect dacă tu spui asta. Ia nu-l mai băga pe Alibec în echipă!"

Reghecampf: "De ce te roade asta? Nu e problema ta dacă Alibec joacă sau nu"

Șumudică: "Alibec rămâne feblețea ma, orice ar fi. Și acum voi părăsi dialogul, pentru că nu mai are rost să rămân în mizeria asta".  

Reghecampf: "Alibec e și feblețea mea, dar asta nu înseamnă că e peste ceilalți jucători!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
sharpe1923
sharpe1923  •  19 Aprilie 2017, 15:54

S-ar putea comenta mult pe mizeria celor doi,dar daca analizezi asa zisul dialog, reiese ca se bea cola si bere mai mult intr-o parte mai mult decat in alta....despre fotbal NIMIC...si ca din banii lui jiji trăiesc toti....TRIST

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  19 Aprilie 2017, 14:42

ce te intereseaza pe tine jucatorii stelei ba *** ***? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  19 Aprilie 2017, 09:48

sumimica , cel mai slab antrenor pe care l-a avut liga , un libidinos , hidos fara caracter , visul lui este STEAUA dar vai mama lui , nu va ajunge nici pe lumea cealalta acolo, frustratjegos...

Vezi toate comentariile (51)
Comentează
Close