FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Babicu'” + ”Diamantul” » Ce condiții pun candidații la postul de executiv numărul 1 de la Dinamo

Duminică, împotriva Viitorului, Cernat a marcat din nou în L1 după o pauză de 15 ani
Duminică, împotriva Viitorului, Cernat a marcat din nou în L1 după o pauză de 15 ani

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2015 00:00

Cristi Munteanu a devenit favorit să preia funcția de manager general, dar mai există și opțiunile Florin Prunea și Dinu Gheorghe. Team managerul Oțelului ar putea sosi alături de Cernat.

Funcția numărul 1 executivă a rămas vacantă la Dinamo, iar Ionuț Negoiță studiază mai multe opțiuni, mai ales că este asaltat de oferte. Favorit este Cristi Munteanu, 40 de ani, care momentan e este sub contract cu Oțelul Galați, de aceea mutarea s-ar materializa la finele sezonului.

Recunoscut ca un vechi suporter al roș-albilor, ale căror buturi le-a apărat în trecut, "Babicu'" este team manager la gruparea dunăreană și încă mai speră în salvarea Galațiului de la retrogradare.

A fost de la început prima opțiune a lui Negoiță, iar dacă se va concretiza, "cîinii" speră ca și Florin Cernat, 35 de ani, să-l urmeze în "haită"!

Ar fi două reveniri în vară, fiindcă și actualul decar al Oțelului, fotbalist vînat și de Steaua!, a mai evoluat în tricoul alb-roșu în ediția 2000/'01, marcînd de două ori în 25 de meciuri în ediția în Dinamo a cîștigat Cupa României.

Cernat are, în acest sezon, evoluții apreciate și a recunoscut că ar fi tentat de o nouă aventură la un club cu pretenții.

Tot ex-dinamoviști

Mai sînt și variante secundare. Florin Prunea, 46 de ani, șeful celor de la CSMS Iași, și el un fost goalkeeper al dinamoviștilor. Plus Dinu Gheorghe, 59 de ani, în prezent fără angajament. Și el a evoluat în Ștefan cel Mare, la juniori, ca fundaș central, fost coleg de generație cu "Oneață" Augustin și cu Ion Marin.

Și Prunea, și "Vamă" au avut perioade cînd au fost apropiați de conducătorii lui Dinamo, dar și în conflicte. Florin a mai fost în staff-ul administrativ din Ștefan cel Mare în urmă cu 6 ani.

"Eu sînt sub contract cu Oțelul, nu ar fi profesionist să-mi dau cu părerea despre Dinamo"
Cristi Munteanu, team manager Oțelul

"Acum sînt la Iași pînă la vară, apoi se poate întîmpla orice. Relația mea cu domnul Negoiță e foarte bună, mi-ar plăcea să lucrez cu dînsul, mai ales că-l cunosc bine. Dinamo rămîne în sufletul meu, acolo m-am format"
Florin Prunea, președinte CSMS Iași

"Nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo, nu e treaba mea. Nu am ce comenta"
Dinu Gheorghe

6 trofee(un campionat, patru Cupe și o Supercupă) a cîștigat Munteanu cu Dinamo, el bifînd 56 de meciuri în tricoul "cîinilor", în 5 perioade diferite

2 trofee (un campionat și o Cupă) a cucerit Prunea cu Dinamo, el bifînd 187 de partide în alb și roșu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
reddogsv.
reddogsv.  •  28 Aprilie 2015, 16:20
Postat de rangers94 pe 28 Aprilie 2015, 14:45

Ce fata si ce costum are ala din poza . Se potriveste perfect in groapa maro .

Tu vorbesti mah *** ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rangers94
rangers94  •  28 Aprilie 2015, 14:45

Ce fata si ce costum are ala din poza . Se potriveste perfect in groapa maro .

reddog
reddog  •  28 Aprilie 2015, 14:34
Postat de zecs93 pe 28 Aprilie 2015, 14:17

Eu l-as aduce pe Dinu Gheorghe in locu lui Stanciu, iar in locu lui ANGHELAKEEE sa fie adus babicu plus Cernat,Hamroun si Solomoun care dupa parerea mea sunt piese toti 3 !!!

Problemele lui Dinamo sunt la jucatori...Fundasii laterali sunt VARZA iar mijlocul este unul INEXISTENT...Singurii jucatori interesanti sunt Bunoza(imprumutat).Machado,A.Marc , Elhamed(imprumutat) si bineninteles Marius Niculae...Restul pot fi dati afara,vanduti sau imprumtati...pe LUNA!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează