FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Băgați în ședință » S-au încins din nou spiritele între Mutu și Andone. Negoiță a luat măsuri

Mutu și Andone nu sunt cei mai buni prieteni
Mutu și Andone nu sunt cei mai buni prieteni

Articol de - Publicat duminica, 20 noiembrie 2016 00:00

Ionuț Negoiță i-a chemat la discuții, după meci, pe Andone și pe Mutu pentru că relația dintre cei doi s-a deteriorat, mai ales după ce antrenorul a spus: ”Poate îl demit eu pe el!”

Războiul rece a devenit fierbinte în Ștefan cel Mare. Relațiile dintre Ioan Andone și Adrian Mutu s-au răcit spre finalul lunii trecute, când s-a pus problema unei schimbări la nivelul băncii tehnice și chiar au existat discuții concrete cu Marius Șumudică și cu Cosmin Contra.

"Fălcosul" n-a trecut peste acest episod, nu uită și nu iartă. Oricum, Ionuț Negoiță are de gând să aibă o întrevedere cu cei doi, Andone și Mutu, la începutul săptămânii viitoare, după etapa de luni, cu CFR Cluj, pentru că deja s-a deteriorat atmosfera la club, după diverse înțepături.

Furie

Andone se simte vânat și a răbufnit deunăzi la Dolce Sport: "Hai să o lăsăm pe asta cu Mutu, că a vrut să mă schimbe! Poate îl schimb eu pe el! Ce-s astea? Nu mă schimbă el pe mine! Sunt prea bătrân în fotbalul ăsta. Dacă vreau, plec eu sau pleacă el. El e un copil care are multe de învățat.

Șeful meu e domnul Negoiță, sa fie clar! Mutu are niște lucruri de făcut la club pe care le știe foarte bine. El trebuie să caute jucători, să discute prin străinătate și să aducă sponsori. Să nu vrea Mutu să mă schimbe pe mine, că nu poate face asta! Pe mine mă poate schimba un singur om, Ionuț Negoiță, dacă vrea. Iar el nu cred că vrea asta".

Reproș

Managerul general al clubului a evitat ieri să dea vreo replică pentru a nu inflama spiritele înainte de o confruntare importantă, așa cum este cea cu CFR de mâine. A rămas ca Mutu să se vadă cu Andone după meci și să discute atunci. "Briliantului" i s-a reproșat, chiar dacă nu în față, și că nu se bucură din "oficială" la golurile echipei!

"Eu n-am fost niciodată omul care să se dea în spectacol, mai ales când sunt în tribună, având și o calitate oficială. Nu trebuie să țopăi pe scaun ca să arăt că mă bucur. Normal că sunt fericit de orice reușită a lui Dinamo", le-a explicat el dinamoviștilor.

Palici în pericol

Nu doar Valentin Lazăr ar putea absenta de la duelul cu CFR Cluj, de mâine, ci și Antun Palici. Croatul a ieșit accidentat imediat după ce a marcat în poarta Astrei (5-2), în "sferturile" Cupei Ligii. El a început recuperarea, doar că de-abia astăzi se va ști dacă intră în calcule, dinamoviștii nedorind să-l piardă pentru restul sezonului totuși.

Pe lângă o tăietură pe tendon, Palici are și probleme la genunchi. Totodată, Gnohere, care a marcat pentru prima oară după o pauză de 3 luni, s-a accidentat, o lovitură în mușchi, dar sunt șanse mari să fie recuperat.

3victorii și două remize a obținut Dinamo după ce s-a pus problema schimbării lui Andone, după eșecul cu Craiova (1-2). Plus calificarea în semifinalele Cupei Ligii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
zidane92
zidane92  •  20 Noiembrie 2016, 14:38

Esti o mizerie adi mutu esti o mizerie esti o mizerie mutule esti o mizerie !!! RESPECT ANDONE!!! ADEVARATII DINAMOVISTI NU CEDEAZA, AFARA CU ROTARIU, FILIP, GNOHERE, MUTU SI NEGOITA DE LA DINAMO!

andy_2008
andy_2008  •  20 Noiembrie 2016, 09:40

Eu n-am fost niciodată omul care să se dea în spectacol,zice Mutu cel drogat si zmardoi de chelneri.

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Noiembrie 2016, 09:18

Mai Ando: "demite-i " o ..falcoasa!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close