FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Balint s-a săturat de scandalul legat de echipa sa de suflet: "Din 2003, a apărut o echipă care a folosit abuziv numele Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 23:01

Gabi Balint (54 de ani) a avut o reacție dură când a auzit că începând de joi numele oficial al echipei conduse de Gigi Becali va fi FCSB.

"De mâine, vom simți ceea ce a însemnat toată această tevatură, tot acest scandal dintre cele două părți care nu s-au pus de acord. E trist pentru Steaua, chiar daca ea va renaște, să zic, din vară, dar lucrurile încep să se clarifice.

Adică, clar, în 2003, Steaua care a fost cu palmares, cu nume cu marcă a închis porțile, a intrat în hibernare. Din 2003 a apărut o altă echipă care a folosit abuziv numele de Steaua, palmares, marcă, că asta s-a demonstrat și acum se va știi clar. Echipa asta are un palmares din 2003 și până acum, echipa celaltă are un alt palmares. E simplu!", a spus Balint la TV Digi Sport.

Fostul mare fotbalist e sigur că cel mai mult vor suferi suporterii: "Întrebarea este de ce echipa care s-a înființat în 2003 se consideră că a preluat de la Steaua veche și locul și toate celelate, iar acum s-a demonstrat că nu a fost așa. De acum încolo, ușor, se demonstrează niște lucruri clare.

Cel mai mult de suferit o vor avea suporterii. Deja sunt mulți suporteri care nu mai vin la FCSB. Sunt suporteri care așteaptă noua echipă, dar nici acolo nu sunt foarte mulți. Pentru că vor fi suporterii din București, care vor fi în apropiere, dar ceilalți din țară nu o vor vedea câțiva ani și va fi nevoie să se nască noi suporteri".

"Este o lovitură pentru fotbalul românesc. Tot ce se întâmplă este din cauza unor oameni, care n-au știut să se pună la o masă și să facă lucrurile așa cum trebuie. Nu mai e Steaua, e FCSB! Jucătorii de acolo joacă la FCSB, echipă cu palmares de 13 ani. Steaua, unde am jucat eu, a intrat în hibernare și va renaște în vară cu Lăcătuș, simbolul ei, alături"
Gabi Balint

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
aius1978
aius1978  •  30 Martie 2017, 08:53

Nu Steaua a intrat in hibernare ci mintea unora a intrat in hibernare din cauza BANILOR.....

orlick
orlick  •  30 Martie 2017, 08:30
Postat de timm pe 29 Martie 2017, 23:44

Rau e sa fi prost. Daca Becali nu a cumparat palmaresul cum ar putea sa fie la el?

Te cred, mai timm, ca e "rau sa fi prost", mai ales când te mai dai si jurist si nu "sti" sa "scri". Totusi, pentru ca recunosti ca ai o problema, iti răspund eu la întrebarea care iti macina creierasul: in motivarea ICCJ privind decizia referitoare la marca Steaua, se mentioneaza clar ca CSA a cedat activitatea fotbalistica profesionista. Echipa ciobanului a preluat locul in liga I, a jucat in cupele europene (pe Ghencea!!!)datorita clasării pe loc eligibil in anul dinaintea preluării echipei, avand coeficientul UEFA al Stelei. Asta înseamnă ca a preluat palmaresul. Dupa tine, Dinamo ar putea cumpara de la CSA palmaresul Stelei, sa se poata lauda si ei cu o cupa europeana.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  30 Martie 2017, 08:19

Zise balint Antrenor la Steaua .. atunci a fost steaua... cat ia crescut cota .. a fost ok .. asa a ajuns antrenor pe la moldoveni etc... cu steaua in CV ;) Steaua a intrat in hibernare :)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează