FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - GAZ METAN 2-0

Băluță e optimist după ultimele evoluții ale Craiovei: "Sigur ne clasăm pe podium la final" » Ce spune de "dubla" cu Armenia și Muntenegru

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 23:06

Alexandru Băluță, revenit în primul "11" al lui CSU după accidentarea suferită acum trei etape, a vorbit despre victoria obținută de olteni în fața lui Gaz Metan, 2-0. 

"S-a simțit oboseala, au fost trei meciuri în care nu am jucat. Mă bucur că am obținut o victorie importantă și am putut să-mi ajut echipa.

Atât timp cât câștigăm meciuri, e mai puțin important câte goluri marcăm. Trebuie să progresăm, să creștem de la meci la meci, doar așa vom rămâne în fruntea clasamentului. Pauza prilejuită de meciurile naționalei ne va ajuta să ne adunăm forțele, trebuie să ne relaxăm pentru că urmează două meciuri grele, la Cluj și acasă cu Dinamo, trebuie să ne menținem forma bună și să câștigăm cât mai multe puncte. Sunt sigur că ne vom clasa pe podium la final", a mărturisit Băluță.

Acesta a vorbit și despre "dubla" naționalei cu Armenia și Muntenegru, acțiuni la care Băluță va fi prezent după ultimele evoluții solide din Liga 1.

"Sunt concentrat și fericit că am fost convocat. Merg cu inima deschisă la națională, vreau să dau tot ce am mai bun, cu multă plăcere și entuziasm. Îmi pare rău că Alibec nu a fost convocat, e un jucător foarte valoros.

Doar dacă voi munci foarte mult voi reuși să-i demonstrez domnului selecționer că merit să fiu la națională", a declarat Alexandru Băluță, la TV Dolce Sport.

"E primul meu gol, am spart gheața, colegii m-au felicitat. Mă bucur, sunt fericit și sper să o țin tot așa. Staff-ul tehnic are încredere în mine și mă bucur de acest lucru. Urmează o pauză binevenită, ne vom reface și ne vom întoarce mult mai motivați pentru următoarele două meciuri din campionat"
Andrei Burlacu, marcatorul golului doi al oltenilor

Citește AICI cronica partidei CSU Craiova - Gaz Metan 2-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
observator3000
observator3000  •  26 August 2017, 10:16

Comenteaza pe aici 2-3 postaci ai PSD-ului. Am inteles opiniile voastre nu trebuie sa le repetati de 100 de ori. Sa stii ca ne aduc suficienta scarba cand le spuneti odata, nu trebuie sa le repetati la infinit.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  26 August 2017, 10:10
Postat de redshow pe 26 August 2017, 08:29

Daca prinde psdOlguta loc pe podium o sa avem o echipa mai putin in cupele europene:(

Ba nimeni !! Pe mine ma intereseaza ce crede Balutza , nu Dananae ! Nu de alta dar ma intereseaza Nationala Romaniei nu aia de old boys !

redshow
redshow  •  26 August 2017, 08:29

Daca prinde psdOlguta loc pe podium o sa avem o echipa mai putin in cupele europene:(

Vezi toate comentariile (4)
Comentează