FOTBAL  »  Superliga  »  PATRONUL CORNEL PENESCU A DAT UN SCHOW DEC ZILE MARI!

Banchetul a ţinut până dimineaţa

Articol de - Publicat luni, 26 mai 2008 00:00

 

A lipsit Mutu, dar a fost Dani Coman
Duminică seara, după inaugurarea oficială a instalaţiei de nocturnă, a urmat după ora 23.00 banchetul pentru revenirea Argeşului în Liga lui Mitică. Petrecerea s-a ţinut la restaurantul „Carmen” şi a durat până ce a venit soarele luni dimineaţa. A fost o pertecere ca pe timpul când F.C. Argeş juca în UEFA cu Mutu, Barbu, Vintilă, Crivac, Schumacher, balerine, băuturi fine, mâncăruri alese şi şpriţ rece. Acum doar Adi Mutu a lipsit. A fost însă Dani Coman şi lotul de jucători al Argeşului care a reuşit promovarea în proma ligă a fotbalului românesc.

 

Balerinele au stat peste program
După ce şi-au terminat progranmul în care au dansat doar în bikini şi sutien, din cauza căldurii, balerinele n-au plecat ci au rămas de au învârtit hara şi sârba cu tinerii jucători de la F.C. Argeş. Cel care a dat tonul la horă a fost patronul clubului F.C. Argeş, Cornel Penescu, dansator profesionist pe vremuri. Jucărorii s-au pris imediat în horă şi le sfârâiau călcâiele ca la un meci cu miză. Balerinele i-au ochit pe cei mai arătoşi şi au intrat în horă lângă ei.

Bacşiş gras de la patron
Interpretul care a susţinut programul mizical ştia că poate scoate un bacşiş gras de la patronul Cornel Penescu, şi a cântat numai lângă el. Timp de o oră şi jumătate, patronul Argeşului s-a prins în jocul cântăreţului şi i-a dat câteva sute de euro şi mai multe milioane de lei vechi drept dedicaţii pentru jucători şi cei prezenţi. Normal, acestea s-au întors umflând buzunarul cântăreţului.

 

Preşedintele Mincă nu s-a lăsat
Surpriza a venit din partea patronului, care a cântat la fel de bine precum interpretul de meserie, melodii populare şi de petrecere. Nici antrenorul Ionuţ Badea nu s-a lăsat mai prejos, şi a cântat şi el la microfon. Dar bani n-a dat la muzicant. Spre deosebire de patron şi antrenor, preşedintele clubului F.C. Argeş, Cristi Mincă nu a vrut în ruptul capului să cânte şi să dea bani la muzicanţi, spre disperarea acestora.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  27 Mai 2008, 22:00

Marinesculeee, scrie tata si cat ai bagat tu in tine ca nu mai avea lumea ce sa manance.Atata stii sa scrii: balerine , manele, bacsis si mancare.Vai mama ta de ziarist fomist.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close