FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Bani sau pleacă

Articol de , - Publicat joi, 01 mai 2008 00:00

Boya şi Bozovici ameninţă că părăsesc Rapidul în vară dacă nu li se măresc salariile.

Grupul giuleştenilor ne­mul­-ţu­miţi de salarii se măreşte! Pierre Boya (24 de ani) şi Vladimir Bo­zovici (26 de ani) i s-au alăturat lui Dani Coman, pe care clu­bul nu l-a convins încă să-şi pre­lungească înţelegerea care-i ex­piră în vara lui 2009. Camerunezul şi mun­tene­greanul au transmis un ul­timatum conducerii: “Vrem bani mai mulţi! Dacă nu ne măriţi sa­la­riile, plecăm la sfîrşitul cam­pio­n­a­­tu­­lui!”.

Bozovici are în acest moment unul dintre cele mai mici salarii ale titularilor, 80.000 de euro anual, în vreme ce Boya e cel mai bine plătit jucător din Giuleşti, 200.000 de euro! Fundaşul stînga pe care Gigi Becali îl doreşte la Steaua a con­firmat pe rapidisti.ro discuţiile cu clubul: “Sînt nemulţumit de cît cîştig acum. Eu nu cer să plec, vreau doar un salariu corect, mi se pare firesc să fac asta!”.

Cei doi jucători au vorbit zilele trecute cu Zotta. I-au spus ce pre­tenţii au şi au stabilit şi ter­me­nul limită pentru semnarea unor noi contracte, care să le asigure veni­turi mai mari: “Dacă pînă la reunirea pentru cam­pio­natul ur­mă­tor nu acceptaţi cererile noastre, lăsaţi-ne să plecăm!”. Boya şi Bozovici au fost transferaţi de Ra­pid vara trecută, primul de la Par­tizan, al doilea de la OFK Bel­grad, şi i-au costat pe alb-vişinii 550.000 de euro.

5 goluri şi 3 pase de gol are Boya în cele 13 meciuri din 2008.

6 e media notelor lui Boya şi Bozovici în Gazetă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
 •  01 Mai 2008, 13:02

Boya ce mai vrea ,ca are 200 de mii cat sa-i faca 500 .Poate sa plece ca n-a rupt gura targului.

 •  01 Mai 2008, 12:53

Poi maimuta aia vrea mai mult de atat?sa-l lase sa plece sa vedem cine dreaq da pe el kt s-a indurat Copos sa dea...oricum trebuie dat afara k e cel mai slab ataknt,da gol doar knd se loveshte mingea de el...

 •  01 Mai 2008, 12:51

bozovici e un exemplu pentru rapid!determinare si travaliu !merita un salariu mai bun!iar boya este un mare atacant care va exploda !este genul lui drogba!eu propun un salariu egal pentru totzi jucatorii!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close