FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Banii sau "câinii" » Badea a câștigat procesul cu Negoiță. Definitiv! Se schimbă patronul la Dinamo?

Negoiţă a venit la Dinamo în vara lui 2012 ca acționar minoritar şi a devenit majoritar în martie 2013, când a preluat acţiunile lui Badea
Negoiţă a venit la Dinamo în vara lui 2012 ca acționar minoritar şi a devenit majoritar în martie 2013, când a preluat acţiunile lui Badea

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 00:00

Negoiţă a pierdut recursul la procesul cu Badea, astfel că se păstrează sechestrul pe acţiunile actualului finanțator, urmând ca acestea să fie scoase la licitaţie în contul unei datorii de 2.000.000 €.

Inclusiv Curtea de Apel i-a dat dreptate săptămâna trecută lui Nicolae Badea în războiul cu Ionuţ Negoiţă. Badea l-a acţionat în instanţă pe Negoiţă pentru o datorie de 2.000.000 € ce datează din momentul cedării lui Dinamo, de acum aproape patru ani.

Negoiţă "a uitat" de datorie, astfel că patronul Computerland a apelat la justiție și a câştigat la Tribunalul Bucureşti, care a instituit în toamnă un sechestru asigurator asupra acţiunilor deţinute de Ionuţ Negoiţă, adică 92% din Dinamo. Boss-ul RIN a contestat hotărârea, dar Curtea de Apel a păstrat sechestrul, decizia fiind de această dată definitivă.

Ce variante are în acest moment actualul finanțator?

  1. Plăteşte datoria către Badea şi rămâne patron la Dinamo.
  2. În cazul în care nu are sau nu vrea de unde să plătească, acţiunile sale vor fi scoase la licitaţie până se stinge datoria.
  3. Îi poate propune lui Badea vânzarea clubului, având în vedere că totalul acţiunilor valorează mai mult de 2.000.000 €.

Trece peste dorinței soției

Conform surselor Gazetei, a treia variantă e foarte credibilă. Badea nu se mulţumeşte cu simpla recuperare a datoriei pe care Negoiţă o are la el, ci ar dori să revină la Dinamo ca majoritar!

Conform aceloraşi surse, Badea doreşte de multă vreme să se implice din  nou în fotbal, dar până acum a fost ţinut în frâu de soţia sa. De această dată, este mai hotărât ca niciodată să revină în Ştefan cel Mare şi este dispus să treacă şi peste voinţa soţiei!

A vrut să vândă

În decursul anului 2016, Negoiţă a declarat în mai multe rânduri că îşi doreşte să vândă clubul din Ştefan cel Mare sau să vândă măcar o parte dintre acţiuni, motivând că este greu, din punct de vedere financiar, să susţină doar el clubul. Singurul care s-a arătat interesat a fost un afacerist indian adus de Adrian Mutu, Sanjeev Kumar. Totuşi, Negoiţă a spus că acesta este un personaj care nu inspiră încredere şi a renunţat la idee.

"Eu sunt într-o relaţie contractuală normală cu domnul Negoiţă şi avem o comunicare directă. Nu doresc să fac public nimic dintr-un raport contractual în care sunt implicat"
Nicolae Badea, aseară, pentru Gazetă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
622674784501836
Florin Dobrin  •  18 Ianuarie 2017, 18:54

trebuie sa fi nebun sa crez ca vine cineva sa preia echipa ,si sa inveteasca bani ,cine?? badea de unde??? negoita ar videeo maine dar nu poate , si borcea e si el falit ,,, sa dus rapidu , se duce astra si urmeaza MAREA DEZAMAGIRE DINAMO , , sant dinamovis dar dinamo nu mai are cintinuintate ,PACAT e cruntu adevar in care steaua a foas mai buna , se duce tot fotbalu dracului , pentru ca vin *** siinvestesc si vor sa castige intrun an ce au investit intro noapte

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

animus.domini
animus.domini  •  18 Ianuarie 2017, 13:59
Postat de timm pe 18 Ianuarie 2017, 11:52

Toata averea fratilor Negoita sunt sub sechestru din 2009 pentru neplata TVA de 45 de milioane de Euro. Statul a tot vandut la licitatie imobile ce apartineau fratilor Negoita sa scada din datorie. Negoita nu are cum sa investeasca la Dinamo pentru ca are averea sub sechestru. El doar poate sa se incadreaze in venituri. Banii din TV, bilete si ceva sponzorizari. Pentru Dinamo ar fi bine sa revina Badea.

O sa revina Badea dar sa nu uitam cum a ingropat Badea Dinamo in datorii,Negoita a fost o veste de salvare temporara..iar Dinamo se va indrepta din nou spre faliment//haterii dinamovisti o sa se dea cu capul de pereti in scurt timp,isi merita soarta in loc sa fie obiectivi si sa vina cu pareri de rau ca dispar echipele romanesti de traditie echipe care au scris istorie,ei au venit cu sarcasm,e acum roata a inceput sa intoarca iar ei isi merita soarta//

animus.domini
animus.domini  •  18 Ianuarie 2017, 13:53
Postat de unico_biancorossi pe 18 Ianuarie 2017, 10:55

a fost apel, nu recurs. nu a fost proces propriu zis, doar instituire de sechestru pana la plata celor 2 mil eur. negoita nu a pierdut, a castigat partial. apelu, si nu recursul. badea cerea 2,6 mil euro, are de luat 2 mil eur, de la negoita. marele proces, adica o cerere de instituire sechestru asigurator, a durat 2 termene, negoita reusind sa obtina castig partial, dupa cum am aratat mai sus. 90 la suta sunt sanse ca tot negoita sa ramana actionarul lui Dinamo Bucuresti, ceea ce oricum e alt subiect si nu prea conteaza. domnule scriitor, cred ca echipa dvs preferata joaca in Divizia Sate Online. e de inteles frustrareace v-a cuprins, cata vreme cel care va intretine a cam incurcat borcanele, dar resemnati-va cu totii. fcsB nu e steaua. cat despre Dinamo ? pai, e simplu : FORZA DINAMO !

Hai ca o dai in balbaiala,hai sa ti spun eu situatia de la dinamo ,Negoita isi da piesele de baza pt a stinge datoria,Badea daca nu preia dinamo va face ravagii :)) situatia a inceput sa explodeze.avand in vedere potentialul financiar a lui Negoita,se va arde rau.dinamo va intra in insolventa din nou.pana una alta sunt curios cum o sa achite Negoita acesti bani,daca o datorie de 2 mil i-a pus atatea probleme de si a dat jucatorii ca pe chibrituri este clara situatia financiara actuala de la dinamo.saracul Negoita incearca comunicarea cu Badea ACUM ''SA GASEASCA O CALE''pai nea Negoita cand Badea te-a avertizat faceai pe ''impresarUL'' .,..ciao dinamo.sechestru pe bunuri :) iar tu papagal hater ce esti o sa canti in colivie curand :)))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează