FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Declaraţia inconştientă a derby-ului! Bărboianu atacă gestul lui Arlauskis: "Credea că-l omoară o petardă?" » Ce spune despre penalty

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 00:04

Dinamo a pierdut derby-ul Ligii 1, 1-3 cu Steaua, şi a ajuns la 11 meciuri fără victorie contra marii rivale.

 Ştefan Bărboianu a comentat meciul şi situaţia actuală a echipei. 

"Nu ştiu dacă a fost penalty la intervenţia mea. Nu am văzut reluarea. A fost un duel normal între mine şi un adversar.

Era un moment greu al meciului şi speram să îl întoarcem în favoarea noastră, dar nu am făcut asta. Este păcat, pentru că am avut multe ocazii, mai multe decît în alte meciuri, dar aveam nevoie şi de noroc",  a spus Bărboianu la DigiSport.

Fundaşul lui Dinamo  a vorbit şi despre incidentul dintre Arlauskis şi fanii lui Dinamo.

"Arlauskis a fugit imediat la vestiar. Credea că-l omoară o petardă? La meciul tur şi eu am fost lovit de o petardă şi nu am vrut să opresc meciul. Ştiam că partida nu se va opri pentru că steliştii au spus că vor să joace", a adăugat fundaşul.

Citeşte şi: Ştefan Bărboianu, omul negru pentru "cîini" » A doua gafă decisivă într-un Steaua - Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
936812486378590
Alëcs'x RäzvÅn  •  05 Mai 2015, 05:30
Postat de reddogsv pe 04 Mai 2015, 08:38

Au fost meciuri in care au fost si 3,4 ,,faulturi'' de genul asta si nu s-a dat nimic. Nu stiu daca regulamentul prevede ca partzul e considerat fault. Important e ca Balaj a prins momentul potrivit sa-i bage in meci. PROSTI sunt ai nostri ca i-au dat ocazia si incep cu lamentarile! Una peste alta, daca aveam mijlocasi valorosi nu ii lasam sa ajunga in preajma careului pt ca acolo e jale!

cu sau fara suporteri....acasa cu voi,,,cu sau fara nume....a-ti luato ...cu sau fara titlu...tot vam facut !!!

936812486378590
Alëcs'x RäzvÅn  •  05 Mai 2015, 05:25

" A fost un duel normal între mine şi un adversar." daca ala e un duel normal , atunci ca sa faultez trebuie sa ii tai un picior....? sa fim seriosi...dinamo ,,o echipa de locu 8,9 comenteaza despre o echipa care in ultimele 11 meciuri a castigat 9 ...hahah , gura mica dinamo, fara scuze,,,!!!

panion44
panion44  •  04 Mai 2015, 22:09
Postat de vasy86le pe 04 Mai 2015, 09:09

Nu e rusinos sa pierzi, e rusinos sa castigi fiind ajutat de arbitri, trisand, facand ce ati facut voi in ultimile sezoane, dar pentru tine cuvantul "Corect" nu exista in vocabular, de aceea nici nu ma astept sa intelegi ceva din ce am scris aici.

***..pai de aia a pierdut dinamo? din cauza arbitrului?ai orbul gainilor n-ai vazut ca ai jucatori catastrofa in echipa si un antrenor catastrofal...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează